26.10.2018
REBECCA LOU + SUPPORT: Girlcrush
Koncerten er afholdt
Facebook event

Husker du den amerikanske riot grrl bevægelse fra 90’ernes USA? Danske Rebecca Lou fører traditionen videre og med sig som support har hun taget pigerne i Girlcrush med.

På trods af sin korte solokarriere, har Rebecca Lou sammen med sit band allerede høstet store roser på den danske live-scene hvor hun bl.a. har været toursupport for Velvet Volume og Le Butcherettes.

Efter 3 singleudspil, radioroation på P6 beat og en fuldstændig proppet showcase på Spot Festival i 2018, har Rebecca nu fået hul igennem på både den danske og den tyske musikscene, og hun underskrev i sommer en udgivelsesaftale med Motor Music.

Nu er Rebecca Lou klar til at sende sit debutudspil på gaden – Ep’en Skeletons udkommer den 19. oktober. Det er en Ep der ifølge Rebecca Lou selv omhandler kærligheden til at drømme stort, slås som en pige og køre råddent på knallert i Nordvestkvarteret i København.

Rebecca Lou og bandet er klar til at indtage livescenen igen i forbindelse med releasen og leverer altid et højenergiskt, attitudefyldt og oprigtigt show.

Girlcrush er et helt nystartet københavnsbaseret band. De spiller queer feministisk pop-punk med et glimt i øjet. Tjek dem ud her: www.facebook.com/girlcrushband/