27.02.2016
HATESPHERE + SUPPORT: THE ARCANE ORDER
Koncerten er afholdt

https://www.facebook.com/fortressdk/?fref=ts

HATESPHERE 

hatesphere-small

Det er den tid på året og HATESPHERE er klar med både tour og album – et album der passende har fået navnet ‘New Hell’.

“Vi har netop sluppet vores 9. album ‘New Hell’ løs, og det skal traditionen tro bakkes op af en turné rundt i det danske land. Med os rundt drager på skift The Arcane Order og Aphyxion, der vil sørge for, at I bliver grundigt varme, inden der skal thrashes og moshes til såvel gamle HateSphere-evergreens som helt nye hits i 220 bpm. Snyd ikke dig selv og dine nærmeste for en uden tvivl legendarisk aften med god musik i godt selskab og iskolde (fad)øl. Vi glæder os til at hamre med jer!”

Den seneste musikvideo og 1. single, ”Lines Crossed Lives Lost” ligger her.

‘New Hell’ lyric video kan ses her.

Albummet udgives via Massacre Records og er produceret af Tue Madsen i Antfarm Studios.

I den anledning er der selvfølgelig en DK tour, der følger lige i røven på en omfattende EU tour under svenske SOILWORK’s vinger.

THE ARCANE ORDER

thearcaneorder-2015-1-medium

Hele 7 år er gået siden The Arcane Order’s forrige anmelderroste album “In the Wake of Collisions” udkom på Metal Blade Records. Nu er bandet endelig tilbage med deres 3. album “Cult of None“, som er udgivet af tyske Massacre Records. The Arcane Order huser folk som nu eller tidligere har begået sig i bands som Invocator, Hatesphere, Raunchy, Amaranthe, Autumn Leaves, Submission og Aphyxion. Stilen er hårdtslående episk og melodisk metal som tager udgangspunkt i såvel Death-, Thrash som Black Metal. “Cult of None” høstede 4/5 i Devilution, som skrev:

“..Men mindre kan også gøre det, for ‘Cult of None’ er kort og godt vital teknisk død. Der er simpelthen så meget vellyd, så meget finesse, så meget balance mellem stykkerne, at man er en idiot, hvis ikke man giver den et lyt, og måske endda også en sinke, hvis ikke man bryder sig om det. Må de syv magre år blive fulgt af syv fede for Arcane Order!”