27.05.2017
TEMPLE OF DOOM DAYS 2
Koncerten er afholdt
Facebook event

 

TODDFLYER

Temple of Doom præsenterer to dage med fuld metalskrald.

 

NYT LIV – KL. 20.00

NYT LIV er et nyt dansksproget rock/hardcore band med base i København. Bandet tæller tidligere og nuværende medlemmer fra bl.a. As We Fight, Pilgrimz og Parasight.

Første LP-udgivelse ”Livet Brænder” udkommer senere i 2017 og er indspillet og mixet af Jacob Bredahl/DeadRatStudios (Hatesphere) og masteret af Brad Boatright/Audiosiege (From Ashes Rise, Nails, Obituary).

nytliv3

 

www.facebook.com/nytlivband

 

SLOWJOINT – KL. 21.00

Slowjoint spiller tung og beskidt sludge metal med tydelige inspirationer fra amerikanske bands som Bongzilla og Weedeater. Efter at have eksisteret i knap 4 måneder indspillede bandet i foråret 2012 deres første demo “Retarded Blues Anthems”. Coveret var en stor fed fuckfinger og udgivelsen var i form af genbrugsbånd som var blevet overspillet af bandet selv. De er klassens møgunger men med et glimt i øjet og en jysk charme der er svær at stå for. Det har bragt bandet rundt omkring til landets små spillesteder og har efterhånden gjort dem til fast inventar i den danske stoner metal undergrund. Det er et band der skal opleves live og gerne med en stor fadøl i hånden. Bandet har netop været i studiet hos Jacob Bredahl og indspillet både en 7″ single og en EP som skal følge op på deres 2014 debut album “Up Shit Creek”.

Slowjoint

www.facebook.com/slowjoint

 

FRANTIC AMBER (S) – KL. 22.30

Med deres vilde liveshows og tunge lyd, har FRANTIC AMBER slået sig fast som et internationalt melodisk death metal band. Med en fængslende blanding af skønhed og brutalitet er deres momentum ustoppeligt! Bandet har blandt andet spillet til det svenske P3 Guld awards og festivaler som Wacken, Metaltown og Rockstad Falun.

FA

www.facebook.com/franticamber

 

IMPALERS – KL. 00.00

Anthrax, Artillery, Mercenary, Machine Head, Pretty Maids, Toxic Holocaust. Det er bare nogle af de bands, som den danske thrashquartet Impalers har spillet med de sidste år, bla. på forskellige festivaler, herunder Copenhell, Metal Magic, Royal Metal Fest, Taunus Open Air.

Gennem vildskab og aggression driver Impalers deres live energi lige ud i publikums kranier. De rammer scenen hurtigt og hårdt, og med deres lyriske udsagn om antikrig og antiteisme stræber de efter at oplyse om en vej til en bedre verden.

Impalers press pic

www.facebook.com/Impalers