01.01.1970
DE DØDELIGE + support
Koncerten er afholdt

DE DØDELIGE + support

LØRDAG 27. SEPTEMBER KL. 20:00

Pris i forsalg: 120,-
Pris i døren: 120,-

Dørene åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00

KØB BILLET HER!

https://www.facebook.com/DeDodelige

“De Dødelige har nogle tracks, der bare venter på at komme derud af. Vi spår dem en rimelig stor fremtid.”Jannik Thomsen, Nik & Jay

Det er ikke kun Nik & Jay, der har forelsket sig i De Dødelige. Deres elektroniske, dystre og melodiske r&b har taget både musiknørder og publikum med storm. I april udvalgte Soundvenue den drømmende popperle ‘Sig Det’ til ‘Top Track’. Derefter gik det stærkt for duoen, der består af sanger Andreas Ringblom og producer Ulrik
Schultz. De tilbragte store dele af 2013 som opvarmning for Marie Key på hendes udsolgte Danmarks-turné. I efteråret var de igen på tour, denne gang med Nik & Jay, der personligt havde udvalgt duoen som warm up act på deres ‘United’-turne.

Nu er duoen klar til at indfri forventningerne med deres anden single ‘Langt Væk Herfra’, der gæstes af den talentfulde rapper AMRO. Nummeret stammer fra den kommende EP ‘OPDAG’ og bevæger sig i samme patosdryppende popunivers som ‘Sig Det’, der trækker på inspiration fra moderne r&b. Som altid med De Dødelige går sang, produktion og stemning op i en højere enhed. Med fokus på musikken og historiefortællingen, kommer menneskerne bag derfor i anden række.

“Det er historierne, der er vigtige. Ikke os, som kunstnere. Det er derfor, vi hedder De Dødelige. Fordi vi gerne vil væk fra det der med, at popstjerner fremstilles som udødelige. Vi vil gerne vise, at der er plads til gode historier i poppet musik, som ikke nødvendigvis er omsyret af glamour og popikonisering.”

I alt har De Dødelige spillet mere end 20 koncerter sammen med to af Danmarks største popnavne. I februar spillede de til koncerten ‘Nik & Jay Præsenterer’ sammen med prominente popnavne som Stine Bramsen, Carpark North, Kidd og S!vas. Til denne optræden præsenterede De Dødelige for første gang deres egen fortolkning af Nik & Jays Novembervej. Værløse drengene synes så godt om nummeret, at de har lagt det på deres Novembervej maxi single, som også udkommer i dag.

De Dødelige