29.10.2021 Udsolgt
Temple of Doom: SATURNUS
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 100,- DKK inkl. gebyr
Entré: 120,- DKK

Kære Saturnusfans. Grundet udenlandske rejserestriktioner bliver vi desværre nød til at flytte koncerten med Saturnus igen. Vi er så heldige at vi nu har fået en ny dato på plads: 29. oktober 2021. For refundering af billetter henviser vi til Ticketmaster.dk. Frist for refundering: d. 29. august 2021. Jeres billetter vil også være gyldige til den nye dato. 

I 1991 begyndte forsangeren Thomas A.G. Jensen at lede efter mandskab til at starte et dødsmetalband. Han fandt sammen med bassist Brian Hansen, som også ledte efter musikere med passion for samme stil. I 1996 fik bandet skrevet kontrakt med Euphonious Records, og i Januar 1997 kom debut-albummet “Paradise Belongs to You”.

Lyden er en blanding af Melodisk Død og Doom Metal, kor og strygere er ikke fremmede elementer og alle udgivelser har både deres hårdere og blødere sider.

Allerede i Juni samme år som debut albummet kom ud spillede bandet foran 3000 mennesker på Roskilde Festival, et show som blev optaget af norske NRK Radio og afspillet på radiostationer omkring Skandinavien.

Bandet har siden da udgivet 3 albums til, holdt 25 års jubilæum, og har spillet over hele Europa samt på festivaler som Brutal Assault, Copenhell, og Artmania for at nævne et par stykker.