01.01.1970
ULIGE NUMRE + Support: Navneløs – UDSOLGT!
Koncerten er afholdt

ULIGE NUMRE + Support: Navneløs

TORSDAG 29. OKTOBER KL. 20:00

Koncerten er udsolgt!  // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

https://www.facebook.com/uligenumre

http://www.uligenumre.dk/

Ulige Numre

Med GRAND PRIX, er der tale om et seriøst bud på et no-nonsense, moderne og meget direkte kommunikerende dansk rock-album.

Og Carl Emil Petersen slår selvsikkert og uden tøven sit navn fast som en af den yngre generations mest begavede sangskrivere. Med et udtryk som helt naturligt emmer lige så meget af nødvendighed som af kærlighed. Fra singleudspillet Halvnøgen, der sultent, rastløst og skamløst åbner med sit omkvæd, til den forrygende ballede Frit Land, der byder på Carl Emil helt alene med sin guitar. Over store rocksange som Racerhjerte og Os Idioter, der samtidigt viser hvor præcist bandet Ulige Numre hver gang rammer den stemning, de nu engang sætter sig for.

Undervejs er der tale om et album, der i bedste Håkan Hellstrøm-stil lader sig inspirere og låner fra hele rockhistorien lige fra Rolling Stones og The Band til Bruce Springsteen, Gasolin og Kurt Vile og godt hjulpet på vej af den svenske producer Lasse Mårten ender med en sound som er frisk, lige på og umiskendeligt Ulige
Numre. Carl Emil beskriver selv tankerne bag Grand Prix således: “At være ung i dag er et racerliv. Et konstant forventningspres hviler over hovederne på os om at lykkedes med alt hvad vi foretager os. Det skal gå stærkt og vi er alene om at klare skærene, med spidse albuer og til fare for os selv. På Grand Prix er livet en racerbane og du må selv finde ud af hvad der betyder noget for dig og forfølge det.”

Albummet ”Grand Prix” er indspillet i Stockholm med Lasse Mårten som producer Debutalbummet NU TIL DAGS udkom I efteråret 2013 og fulgte op på EP’ens iørefaldende blanding af pop og rock; tradition og nybrud. Singlerne ’Blå’ og ’Dansk vejr’ fik massivt airplay på P3 og drengene spillede udsolgte koncerter landet over,
kulminerende med en mageløs koncert på dette års Smukfest, der for alvor manifesterede Ulige Numre som det nye store danske rock band. Musikmagasinet Gaffa kårede desuden debutalbummet som årets bedste danske album.

Navneløs

https://www.facebook.com/navnelos 

Navneløs er et 5 mand (m/k) stort orkester, der laver alternativ dansksproget rockmusik. Orkesteret debuterede med “EP” i 2012, som modtog store roser fra den danske presse. Med vinden i ryggen indtog Navneløs større scener på bl.a. Roskilde Festival og Smukfest i 2013, og debutalbummet “Værk” røg på gaden i februar 2014. Fra “Værk” kom bl.a. singlen “Tænkt på et sted”, som lå på DR P3’s Elektriske Barometer i de maksimale 8 uger, samt den smukke “Stille”, hvis musikvideo blev nomineret til en Nordic Music Video Award.

På Grand Prix-touren vil Navneløs optræde som en trio bestående af Lin Rosenbeck, Andreas Ledet og Mads Ege. Af trio-showet kan man forvente et drømmende, minimalistisk lydbillede, der baseres på synths og trommemaskiner – en anderledes aften i Navneløs’ selskab.