01.01.1970
TEMPLE OF DOOM: DEADFLESH + SUPPORT: OBSKURA + ECITON
Koncerten er afholdt
Facebook event

Deadflesh fra Roskilde startede helt tilbage i 1994. De spiller oldschool dødsmetal, som leder tankerne henimod bands som Bolt Thrower og Six feet Under. Deadflesh er af mange blevet beskrevet som Danmarks svar på netop Bolt Thrower. Bandet har udgivet tre albums, og det sidste, ”Sic Semper Tyrannis”, blev udgivet i juli 2017.

Det nordtyske band Obskura kombinerer forskellige stilarter af hård og hurtig metal. Bandets musik karakteriseres ved en grooovy og trashy rytmesektion i samspil med fremtrædende energiladede guitars. På toppen ligger Marvins vokal som kombinerer dødsmetal med eksperimentelle skrig, som vi kender fra thrash metal.

Eciton har beriget den danske døds scene med kompromisløs lokomotiv metal på deres 2 albums ”Oppressed” og ”A Scent of Veracity”. Med en solid placering af tuen i Københavns undergrund strækker dens gange sig dybt ned i gustne jordlag som Iniquity, Jeel og Detest. Deres angrebs taktik baserer sig på maksimal hastighed krydret med den optimale brug af kompleksitet og melodier fra den absolut tungeste del af genren som Decapitated, Dying Fetus og Napalm Death.

Bandet arbejder i øjeblikket på et nyt album (Suspension of disbelieve) og en kontrakt med Wormhole Death. Dit hår står lige bagud i luften, dine øjne ser en mur af klikkende kæber og ben, du er ikke i tvivl – myrerne kommer!