01.01.1970
DEN SYVENDE SØN + support
Koncerten er afholdt

DEN SYVENDE SØN + support

FREDAG 30. MAJ KL. 20:00

https://www.facebook.com/pages/Den-syvende-søn/515825021843497

Pressefoto560x560

Forsalg: 80 kr. (Inkl. gebyr)

Dørsalg: 80 kr.

I vinteren 2011 sad Adam, Mikkel og Michel på bagsædet af en bil på vej hjem fra et job i Jylland. De talte om at Michel aldrig havde haft et band, hvor man bare øvede og skrev sange sammen, fandt sin lyd osv.  Kun i sammenhænge hvor der blev øvet for at være klar til at gå i studiet, eller skulle ud at spille koncerter. Responsen fra de andre var prompte at et sådan band skulle de da bare lave!

Kort tid efter stod de i en bunker og spillede for første gang. I mellemtiden var Mads og Tobias også kommet med og Den Syvende Søn var en realitet. Der gik ikke lang tid før ambitionerne fik dem til at aftale at Michel skulle gå hjem og få skrevet nogle flere sange og der blev booket studietid. I oktober 2012 gik den syvende søn i studiet og indspillede deres debutplade.  Drengene er alle etablerede musikere der har spillet på en del plader og i forskellige bands. Så en del af ideen har været at lave en plade selv, uden producer, men hvor de selv fandt farven og tonen på pladen. Inspireret af mange af de gamle, nogle meget gamle, plader fra deres egene hylder der hjemme.

Michel Belli er i kraft af sin far Peter Belli flasket op i musikbranchen, og har udgivet to albums i eget navn.

Adam Winberg spiller trommer og har bl.a. spillet med Death Valley Sleepers, Tue West, The setting son, Julie Maria.

Tobias Winberg spiller bas og har bl.a. spillet med Death Valley Sleepers, The Setting Son og Julie Maria.

Mads Jensen spiller keys, og har bl.a. spillet med The Breakers og Death Valley Sleepers.

Mikkel Grue spiller guitar og har fungeret som studie musikker, hvor han bl.a. har medvirket på Poul Krebs, Junker og Michel Bellis to solo album.

Om navnet fortæller Michel Belli:

”Den syvende søn fandt vi hurtigt på og syntes at det havde en god klang, men blev bare mere overbevist om navnet da vi undersøgte det nærmere. I Vesten tillagde man den syvende søns syvende søn stor betydning. Legendernes personligheder har som regel syv sønner. I Tyskland kunne kongen (eller kejseren) ikke sige nej til at være gudfader til en syvende søn − om han så var tigger” .