30.11.2018
Temple of Doom: THE INTERBEING + SUPPORT: SHADOWSPAWN
Koncerten er afholdt
Facebook event

THE INTERBEING smadrede døren til den danske metalscene med deres debutalbum ”Edge of The Obscure” i 2011. Albummet blev udråbt til årets metal album af GAFFA, og fik topkarakterer samt massiv eksponering i nogle af de største metalmagasiner verden over.

Efter adskillige koncerter og festivaler, bl.a. i Japan og på SXSW i USA, udkom opfølgeren ”Among the Amorphous” i juni 2017 – et album der ligeledes er blevet skamrost af metalverdenen. De danske anmeldere sagde bl.a.: ”… et af årets bedste danske metalalbums.” (9/10 stjerner, Heavymetal.dk) og ”… industrielt pumpende og fandens velklingende” (4/5 stjerner, Devilution).

På releasedagen indtog THE INTERBEING den store HADES scene på Copenhell 2017, og i efteråret drog bandet på en tre ugers europaturné som hovedsupport for det prisvindende australske metalband Twelve Foot Ninja.

Bandet påbegyndte deres Danmarksturné i foråret 2018, og det bringer dem til Templet d. 30. november.

Shadowspawn er et dansk metalband bestående af garvede metalfyre med baggrunde i den danske metalscene, helt tilbage til 90’erne. Bandet har rødder i og omkring Roskilde, og de har netop udgivet deres andet album kaldet “Hope Lies Dormant”.

“Hope Lies Dormant” blev kåret til “Årets danske udgivelse 2017” af Heavymetal.dk