01.01.1970
THE SANDMEN + support [UDSOLGT]
Koncerten er afholdt

THE SANDMEN + support

TORSDAG 30. OKTOBER KL. 20:00

Pris i forsalg: 220,-
Pris i døren: 220,-

Dørene åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00

KØB BILLET HER!

http://www.thesandmen.dk/

The Sandmen (640x427)

Man kunne skrive at The Sandmen med “5 Minutes Past Loneliness” og “Don’t Let Me Down”, har haft nogen af den nyere danmarkshistorie største rockhits. Man kunne også skrive at bandet har eksisteret i 25 år og både herhjemme og i det store udland har turnéet nærmest non-stop siden deres gennembrud med “Western Blood” fra 1988. Og at de har en af Danmarks bedste rocksangere.

Men det væsentlige i The Sandmens historie er ikke historien. For ingen går til koncert med noget der engang var. Det væsentlige er, at de her i 2014 lyder fuldstændig så blodfyldt og saftspændt som et debuterende rockband, og at det er grunden til at The Sandmen stadig spiller for udsolgte huse, når de turnéer.

Samtidig er der tale om et band der spiller “no-bullshit-rock”. For det er det. Rockmusik, uden bullshit. Og Lige præcis sådan bevarer man sin relevans i 25 år.

Det er så heller ikke bullshit at The Sandmen faktisk netop nu er i Gøteborg for at indspille materiale til deres 11. studiealbum. Et album der har en stor overraskelse i ærmet og som vil vise helt nye sider af The Sandmen her lidt over 25 år siden gennembruddet. Bandet har desuden netop indgået aftale med A:larm music om det kommende album, som ser dagens lys til efteråret. Så der er i den grad lagt i kakkelovnen når bandet drager på tour til efteråret.