01.01.1970
NIELS SKOUSEN [UDSOLGT]
Koncerten er afholdt

 

https://www.facebook.com/pages/Niels-Skousen/180699098690

nielsskousen_prfoto (640x427)

 

Legenden Niels Skousen udgav mandag den 17. november 2014 et nyt solo-album, Smil eller dø. Det er en udgivelse som præsentererSkousen og hans meget personlige sange i en ny iscenesættelse. I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen/Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

Albummet er blevet til i tæt samarbejde med producer Nikolaj Nørlund, og co-producer Mads Brinch Nielsen. Og live line-up’et dannes af de yngre musikere;

  • Kristoffer Munck Mortensen, guitar, sang (Mellemblond)
  • Anders Mathiasen, guitar (Murder) og
  • (igen) Mads Brinch Nielsen, guitar, bas, keyboard (4 guys from the future). Endvidere
  • Bjørn Heebøll, trommer (Slaraffenland).

Og Niels Skousen selv på voc og mundharpe.

Først og fremmest handler Smil eller dø om Skousen og hans sange, som måske aldrig før har stået så tydeligt og stolt frem. NielsSkousen selv udtaler om albummet:

”Smil eller dø er en titel jeg har valgt, fordi jeg synes den afspejler vores mediebårne tid, hvor du ikke rigtig ved om du er købt eller solgt her i vores super effektive samfund, som snart er så effektivt, at man kan frygte at hele den komplicerede maskine kan smelte ned, hvis strømmen et øjeblik går. Men det er kun én side af det. Det er også et meget personligt værk og en åben fortælling om mig selv og livet og kærligheden og drømme og længsler.”

Niels Skousen begyndte karrieren med Skousen/Ingemann i 60’erne og 70’erne, hvor de blandt andet begik hovedværket Herfra Hvor Vi Står. Efter en længere musikpause gjorde Niels Skousen i 2002 comeback med soloalbummet Dobbeltsyn, og siden har han også udgivet Daddy Longleg (2006) og Lyt Til Din Coach (2010).