01.01.1970
Temple of Doom: HALSHUG + SLÆGT – Support: VAABNET
Koncerten er afholdt

 

halshug

Halshug er en trio fra København der spiller dyster hardcore-punk. Teksterne er på dansk og riffs og melodier udmærker sig ved en særlig enkel og fængende kvalitet. Bandet startede i 2012 ved at selv-udgive en demo kassette og fulgte ret kort tid efter op med EP’en “Dödskontrol”, udgivet på 7″ vinyl ved det svenske label “D-takt & Rå-punk Rec.”. Efter en varm modtagelse i Københavns punk-scene, tog de i sommeren 2013 på deres første europa-turné og spillede 21 koncerter i 9 lande som de selv bookede, kørte og afviklede i bedste D.I.Y ånd. Kort efter blev de kontaktet af det pretisgefulde amerikanske pladeselskab Southern Lord rec. drevet af Greg Anderson der bl.a. spiller i Sunn O))) og Halshug udgav siden to albums hos Southern Lord: “Blodets Bånd” i januar 2015 og senest “Sort Sind” i september 2016.

Halshug har i sine 4 år spillet og organiseret et hav af lokale koncerter og lavet adskillige europa-turneer, en enkelt mini-tour i USA og har spillet på bl.a. Copenhell og Roskilde festival herhjemme.

slaegt

“Slægt startede som Oskar J. Frederiksens (lead vokal og guitar) soloprojekt i 2011. I begyndelsen bevægede Slægt sig i den mere rå og primitive black metal lyd. Over tid har bandet udviklet sig til at have et fuldt lineup, som nu inkluderer Anders M. Jørgensen (guitar), Olle Bergholz (bas og backing vokal) og Adam Nielsen (trommer). Selvom den nuværende udgave af Slægt lader til at have udviklet sig meget siden de tidlige dage er essensen stadig den samme. Stilistisk trækkes der nu inspiration fra et bredere spektrum, blandt andet fra NWOBHM og black metal bølgerne fra 80’erne og 90’erne. Slægt leverer hvad der bedst kan beskrives som “episk formørket heavy metal”, med en masse catchy øjeblikke, spillet hurtigt, men dog uden de typiske blast beats, hvor der udforskes soniske mønstre, der synes velkendte, men som stadig lyder friske. Mørket i riffs’ne og teksterne flyder med mørke bølger af energi.

Træd indenfor i nattens kirke med de smukke og forbandede sønner af København.”