01.01.1970
NIGHT FEVER + support: Ruined
Koncerten er afholdt

NIGHT FEVER + support: Ruined

FREDAG 6. FEBRUAR KL. 20:00

Entré: 70,-  // INTET FORSALG // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

https://www.facebook.com/pages/Night-Fever-Official/212873555393725

https://www.facebook.com/ruinedmusic

a0523391709-10-64-1413803620

Der er vist ingen tvivl om, at Night Fever pt. er kongerne af dansk hardcore, specielt nu da Death Token er på stand-by. Efter deres turné i Brasilien i september kom gutterne tilbage til en fyldt Store Sal i Ungdomshuset og holdt releasefest for deres andet album, ‘Vendetta’, med et brag af en koncert. Københavnerdrengene fik også et nyt publikum af begejstrede rookies til 1-Day Hardcore Showdown IV Warm Up i Beta for et par måneder siden. Herredømmet er deres.

Ventetiden har været lang for os gamle fans. Det er fire år siden, deres debut-mini-lp, ‘New Blood’, satte tingene på plads. Lever ‘Vendetta’ op til forventningerne? Absolut. Ligesom forgængeren indeholder pladen også ote skæringer af hurtig, velspillet youth crew hardcore tilsat speed metal-ejakulationer af den lækre slags. ‘Take It To The Max’ kickstarter skiven perfekt, og ja, Night Fever tager den til det maksimale gennem hele udgivelsen. Produktionen er i top, bandet spiller som en drøm, og Salomons overbevisende vokal er en fryd for ørerne. Catchy, og aggressivt som et dronefly i haglstorm.

Det er måske ikke noget nyt at komme efter i deres 80er-inspirerede yankee-hardcore punk – en mere melodisk udgave af Poison Idea – men Night Fever gør det så godt, at det næsten er overjordisk. Ikke skyggen af klam metalcore eller lamme breakdowns. This is the shit! Denne gang er der måske lidt mere pikrockspade, som i albummets sidste track ‘Blow It Away’, men det fungerer max. fremragende! ‘Vendetta’ er en kongeudgivelse, som burde få international opmærksomhed i hardcorekredse og blandt alle, der hylder sprød tråd. Det kunne være yderst interessant at se dem spille til næste års Copenhell, efter at udbrædte Bad Religion viste, hvordan det IKKE skal gøres. (Jens Franco / DEVILUTION)