01.01.1970
FASTPOHOLMEN
Koncerten er afholdt

FASTPOHOLMEN

FREDAG 6. JUNI KL. 20:00

http://fastpoholmen.com/

https://www.facebook.com/Fastpoholmen

FASTPOHOLMEN

https://www.billetlugen.dk/musik/32607/fastpoholmen/

Forsalg: 150 kr. (Inkl gebyr)

Dørsalg: 150 kr. (Inkl. gebyr)

Grundlaget for al FastPoHolmens musik er sangskriver og komponist Adam Fastholms ideer og smukke sange.

Juli 2010 udgav FPH debutalbummet ’En Stund’ på det nyetablerede pladeselskab ’Free Kids Records’. Bookingbureauet Beatbox får ørerne op for bandet og starter et samarbejde med FPH tidligt 2011. Foråret 2011 genudgives ’En Stund’ på nyt distributionsselskab. Pladen får nu mange fine anmeldelser og bandet bliver booket til bl a Spot-festival og koncerter både rund omkring i DK og Sydsverige. Nummeret ’Himlen’ bliver stemt ind på toppen af Det Elektriske Barometer på P3 og bliver liggende i 10 uger. Sangen ’Min Kära’ bliver den mest spillede sang på P6 i maj 2011 og Urban udnævner dem til et af årets album i 2011.

Frem til den første udgivelse af ’En stund’ var det mest som duo det dansk-svenske fætter/kusine par Adam og Dawn Fastholm præsenterede musikken, ind i mellem bakket op af deres musikdyrkende venner og familie. Men I takt med at albummets succes steg, begyndt at give flere og større jobs, kom der flere bandmedlemmer til og på Roskilde Festivals Pavillion-scene 2011 præsenterede FPH sig for første gang som et 8 mands orkester.

Fra da af bestod FastPoHolmen ,udover Adam og Dawn af Thomas Fløe Nielsen, Kristoffer Sidenius, Jay Habib, Trine Trash, Kristian Rinck-Henriksen og Anders Juhl Nielsen.

Roskildekoncerten høstede rigtig gode anmeldelser fra de store dagblade og musikmagasiner og skaber interesse for flere koncerter rundt omkring i DK, bl a Voxhall Århus, Vega Kbh, Posten Odense, Stars Vordingborg, Klaverfabrikken Hillerød, Gimle Roskilde mv.

I foråret 2012 begyndt forberedelserne til et nyt album, sommer- og efterårs – aftener og nætter blev brugt i Compound studio på Skt. Hans torv sammen med producer Thomas Fritsche.

I midten af marts 2013 kom Fastpoholmens andet album på gaden. Og så må vi se hvad fremtiden bringer.