01.01.1970
Auditiondays: Bror // Modvind // The Brazierlights In The Window
Koncerten er afholdt

Auditiondays: Bror // Modvind // The Brazierlights In The Window

Fredag 06. NOVEMBER KL. 20:00

Entré: 50,-  // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Billetter kan købes i døren.
**HAPPY HOUR FRA 20-21!**

Bror
BROR:
BROR spiller sange om en ungdom fra lige nu og her og en ungdom der var engang. BROR lægger sig et sted i støjende nærhed af Beirut.
https://www.facebook.com/brorsbror
bandcamp: http://brordk.bandcamp.co/

Modvind
MODVIND:
I de ensomme storbygader finder man ingen ro. Fire mand råber i den stride modvind efter håb og længsel. Med modige drømme formidler de virkelighedens mørke med lysets fantasi, hvor de med deres svævende guitar og ivrige vokal bringer dig til et bedre sted.
https://www.facebook.com/modvindofficial/timeline
http://www.unisonkbh.dk/2015/09/modvind-melankolsk-byrock/

TheBrazierlightsInTheWindow
THE BRAZIERLIGHTS IN THE WINDOW:
The Brazierlights In The Window er et band, der går sine egne veje. Med deres støjende drømmepop er de på en musikalsk jagt efter hverdagsglæde og eufori i en overvældende storby.

Det københavnske band er aktuelle med albummet Fall Fall Fall, der er en episk fortælling, om en mand som bliver fortabt i det senmoderne samfund. Albummet udkom den 16. oktober 2015, og er blevet kaldt for ”et ambitiøst fuld længde album, som sætter barren højt for hvad dansk, psykedelisk shoegaze formår i disse tider” af Bands of Tomorrow.

Albummet følger op på EP’en Break (2013), der høstede kritikerros, hos blandt andre Unison, der udråbte EP’en som en 2013’s bedste danske.

The Brazierlights In The Windows musikalske kompromisløshed minder til en vis grad minder om støj-guruen Kevin Shields’, excentrikeren David Bowies eller realisten Lou Reeds værker. Kendetegnende for TBITWs lydunivers er de drømmende og støjende guitarflader, der blander sig eminent med de melodiske, Brian Enoske synth toner, bandet sværger til. Lig dertil Perry MacLeod Jensens særegne vokal der, indhyllet i rumklang og delay, lægger sig som en smuk top på bandets eksplosive lydunivers.
https://www.facebook.com/thebrazierlightsinthewindow?fref=ts

OM AUDITIONDAYS:
AuditionDays er et ORA-projekt, der giver en række håbefulde bands en mulighed for at sætte ekstra skub i karrieren. Til hver AuditionDays-arrangement spiller 3-4 bands, der efterfølgende får feedback på koncerten af et panel bestående af erfarne folk fra den danske musikbranche. Det er vores erfaring at bands, ved at få påpeget deres stærke og svage sider af vores coaches, kan arbejde mere målrettet og fokuseret mod at nå deres mål.

Grundstenen til AuditionDays blev lagt tilbage i 2006 i samspil mellem ORA og ROSA. Idéen opstod som et alternativ til de kommercielle musikkonkurrencer. Hvis man som amatørband i dag gerne vil ud og spille, vil det typisk være til en af de mange regionale eller nationale band-konkurrencer. I stedet for at gøre musik til en sport med tabere og vindere, ønsker ORA med AuditionDays at styrke alle de deltagende bands.
http://ora.dk/projekter/om-auditiondays