01.01.1970
SAINT REBEL + support: Sedated Angel
Koncerten er afholdt

 https://www.facebook.com/SaintRebelMusic

http://www.facebook.com/sedatedangelofficial

Pumpehuset1

Det Københavnske hard rock band, SAINT REBEL, er klar med deres selvbetitlede andet album.

Udgivelsen bliver dermed opfølgeren til bandets anmelderroste debutalbum “The Battle of Sinners and Saints” fra 2012. Et album der blev nomineret til Gaffa Prisen 2012 i kategorien “Årets danske hard rock udgivelse”, vel og mærke som den eneste debut i feltet. Albummet fik desuden airplay på radiostationer i hele verden og peakede ved at ligge #28 på den amerikanske iTunes Metal chart Top 100. En bedrift ikke mange danske rockbands kan bryste sig med.

Efter udgivelsen af “The Battle of Sinners and Saints” brugte bandet utallige timer på landevejene i Skandinavien, inden de efter en udsolgt koncert på Vega, hoppede på en flyver til New York for at få opfyldt drengedrømmen om at tage på tour i USA.

Bandet er nu klar til en tørn mere… og de er tændte som aldrig før! Det sidste års tid har drengene i SAINT REBEL brugt på at skrive og indspille deres nye album. ”Saint Rebel” er kommet til verden med hjælp fra bandets trofaste producer Marcus ”Dolken” Toft (D-A-D, Carpark North), mix er håndteret af selveste Tue Madsen (Mnemic, Hatesphere), mens Nikolaj Vinten (Dizzy Mizz Lizzy) har stået for mastering.

Indspilningerne af ”Saint Rebel” stod på fra December 2013 til Maj 2014, en hård og lang proces hvor der ikke blev gået på kompromis med noget som helst. Resultatet af det hårde arbejde, udmærker sig i et virkelig strømlinet, solidt, tungt og kompromisløst hard rock album, der spytter sprøde guitar riffs og tunge beats ud på samlebånd.

Verden bedes indtage deres plads og nyde rock-euforien i selskab med SAINT REBEL.

SEDATED ANGEL
Med deres nye – og roste – tredje album, BeautyFall, samt en længere, velgennemført sommer/efterårsturné i Tyskland bag sig, er Sedated Angel mere klar end nogensinde. Bandet, der har rødder i Kolding, har siden dannelsen i 2005 arbejdet sig sikkert frem mod deres egen, solide plads på den tunge rockscene. Sedated Angel, hvis udgangspunkt fra begyndelsen var funderet i en tyk og heftig lyd bygget på stoner-baseret, psykedelisk garagerock, har gennem årene udviklet sig stødt og understreget deres personlige touch på den tunge rock. Drengene har over nu godt ti år arbejdet sig sikkert frem via kompetente udgivelser og ikke mindst seriøst slid på danske og tyske venues og festivaler. Og lige netop Tyskland viste sig da også som deres anden hjemmebane, da de kørte landet tyndt og præsterede det ene succesfulde show efter det andet i august/september måned. Sedated Angel, der her ved flere lejligheder blandt andet delte scene med amerikanske The Flying Eyes, høstede masser af nye fans og flotte koncertanmeldelser, og er allerede nu booket til en ny tour i det tyske igen sidst på foråret 2015. En tour, der også forventes at bringe bandet til andre lande i Europa.