08.03.2019
PLEKTER TOUR
Koncerten er afholdt
Facebook event

PLEKTER TOUR er ORAs (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) bandudvekslingsprojekt, som skal booste den danske musikscene og sende de mange talentfulde vækstlagsbands rundt i landet. Alle danske vækstlagsbands, der skriver deres eget musik og kan spille i 30-40 min., har mulighed for at deltage. PLEKTER TOUR skal hjælpe bands og solister med at få koncerter i kalenderen, møde ligesindede musikere og komme i dialog med spillestederne, uden at skulle være begrænset af høje transportomkostninger. I år kan vi præsentere lokale Sparkhouse, 7ATEM fra Ribe og endelig Aarhusianske Diplomatic Immunity.

 

Lokale Sparkhouse blander den store stadionrock med elementer fra 90’er grunge og den nordiske højlands

sang, med det formål at udfordre den traditionelle tilgang til rockmusik med en moderne sound.

Sparkhouse har spillet sammen siden 7/9/13 og har en del koncerterfaring på bagen. Det de vægter yderst højt er; at inkludere alle og bringe energien helt i top.

Bandet 7ATEM er fra Ribe og dannet i 2016 af trommeslageren Edin Pilakovic og guitaristen Viktor Andreas Stenger Astrup. De blev hurtigt enige om den genre der skulle spilles i 7ATEM. Groove-Metal, Heavy-metal, med et strejf af progressive elementer.

Diplomatic Immunity giver classic rock et spark i røven, og med deres ekstreme energi, drivkraft og fandenivoldskhed blæser de støvet af og sætter ild til genren!

Bandets lyd kan beskrives med tre ord: In your face! Højt! Ærligt!