27.11.2021
Temple of Doom: ASAGRAUM + support: Glemsel
Koncerten er afholdt
Facebook event
☝️Coronapasset er tilbage – og vi tjekker coronapas i dør.
Mere info her:

Asagraum spiller satanisk blackmetal af den helt gamle skole, inspireret af den norske blackmetal scene i 90’erne.

Bandet blev dannet i 2015 som en duo, med multiinstrumentalist Obscura (Hanna van den Berg) og trommeslager Trish Kolsvart. I slutningen af 2017 blev Trish erstattet af en kvindelig hollandsk trommeslager, ved kunstnernavn ”A”. Udover Obscura og A, har Asagraum den svenske guitarist Veronica ”V-kaos” Setterhall og hollandske bassist Michelle ”Mortifero” Bouma med på scenen.

Asagraum udgav i 2017 en tredelt promo EP. Efterfølgende kom deres debutplade ‘Potestas Magicum Diaboli’, mixet af det Svenske Necromorbus Studio og udgivet af KVLT records i september 2017.

”Asagraum’s Dawn Of Infinite Fire is an instant black metal classic” – Joe Daily, METAL HAMMER

”Potent, promising, and powerful…” – NEW NOISE MAGAZINE

”Asagraum have succeed in bringing their second wave black metal sound into the present day in such a way that there should be no doubt of how relevant the style still is in 2019.” – WONDERBOXMETAL

At blackmetal kommer i mange fremtoninger, bør ingen fans af genren være i tvivl i om. Københavnske Glemsel hører til dem, der spiller blackmetal med fokus på atmosfære og stemninger. Om gruppens Demo fra sidste år skrev Heavymetal.dk: ”Det er koldt og kynisk med et brændende had mod alt levende, men krydret med en storslået stemning, der er yderst dragende”. Der males især med den grå pensel, når Glemsel fremfører deres sange om fortid, nutid og tilværelsens ubærlige flygtighed.