04.09.2020 Aflyst
ASKLING + AISHA
Koncerten er afholdt
Facebook event

Trods sin unge alder har Askling allerede opnået mere, end de fleste mennesker kunne have drømt om.

Askling vandt blandt andet Tak Rock Talentpris 2018 samt har optrådt på Smukfest samme år.
2019 har været året for Asklings første sommertour med +25 festivaler/events på plakaten (ABC Beach Party, Vig Festival, Tivoli etc.)

Asklings 2. single “It’s You” feat. Underground rapper Gavin gik viralt i både Danmark og Indonesien og har streamet mere end 5. mio. gange. Siden da har alle hendes udgivelser modtaget NMF og radiosupport. Med den 6. single “Liar” har Askling nået igennem til BBC Radio 1 og Cambridge 105 i UK.

AISHA er klar med sin første EP. De seneste to singler ’Fortæl’ og ’Løvehjerter’ er begge blevet vel modtaget, med adds på flere af Spotifys populære playlister (Nye Danske Hits, New Music Friday, New Talent) og mere end 60.000 afspilninger allerede.

AISHA er aktuel med sin nye dansksprogede EP ’Blå Noder’, som hun selv har skrevet, komponeret, indspillet, og produceret, halvdelen i samarbejde med producer, Noah Rosanes. Blå Noder er soulfyldte popsange, båret af AISHAs stærke vokal og talent for at skrive fængende melodier – og så er det hendes første sange på dansk.

Sangene er skrevet i tiden efter, at AISHA og hendes eks for nogle år siden gik fra hinanden. Sorgen blev en drivkraft og Dronning Bi, som var første single fra EP’en er et stærkt poptrack om at finde sin egen styrke igen.

AISHA er dansk-somalisk og enlig mor. Hun har en selvstændig virksomhed, som arbejder og hjælper unge i udsatte boligområder med at formidle deres historier gennem musik. Hun har lagt kor til The Savage Rose i mange år, og haft sit eget band, Nomadix.