17.09.2022 Aflyst
Temple of Doom: DEMOLIZER + LIPID + PERSECUTOR
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00
Billetter
Forsalg : 100,- DKK inkl. gebyr
Entré: 120,- DKK

Vi er desværre blevet nød til at aflyse denne koncert. Alle billetkøbere vil få en mail fra Ticketmaster som også står for refundering af alle billetter. Vi beklager meget. / Templet & Temple of Doom

DEMOLIZER, dannet i 2018, spiller nådesløs, hård og ufiltreret old school thrash metal, der med garanti vil få dig til at samle dine tænder op, med brækkede fingre, efter en tur i pitten!
Med en stor, rødglødende langemand peget imod lovens lange arm, stræber de efter at levere det hårdeste, hurtigste og ondeste thrash metal, du overhovedet kunne drømme om i stil med Slayer, Exodus og Municipal Waste.
2019 medbragte en finaleplads i den danske W:O:A Metal Battle samt en demo og en single – begge D.I.Y-produceret og udgivet, og som kan nydes på Spotify. 2019 bød også på en tour i Rusland, en support tour for Red Warszawa samt planlægningen af det nye debutalbum “THRASHMAGEDDON”.
Thrashmageddon blev optaget, mixet og masteret i en kælder på Nørrebro af den danske undergrundsproducer Lasse Ballade:
“DEMOLIZER er alt det, jeg synes manglede på den danske scene. 100% intensitet og aggression, uden overflødigt dillerdaller og introvert studenter-ævl. Men dét, der virkelig fangede mig, var, at DEMOLIZER virkelig kan det dér med at skrive sange. Sange, der er fulde af riffs og hooks, der sidder fast som et stykke tyggegummi under din venstre sneaker, efter de har slået dig til blods i pitten og drukket dig ned i lunken Limfjordsporter.”
LIPID
27 år senere… med garanti vejles ældste heavy metal band. Intet er ændret siden starten – stilen er stadig thrash metal. Med 2 internationale anmelderroste udgivelser i bagagen i form af ”Hagridden” 2003, og ”Deliver us from evil” 2006 – begge udgivet globalt på engelske Copro records, er der numre fra et stærkt bagkatalog i vente. Bla. Numre som danske anmeldere tidligere har omtalt som ”danske metal klassikere” Bandets udgivelse fra 2019 ”Fragments Of Eternity” er at finde på diverse streamingstjenester ,og vidner om et band der efter 27 år stadig holder heavy metal flaget højt og stolt.

PERSECUTOR
Det hårdtslående og piskesmælds-fremkaldende metal band Persecutor er leveringsdygtige i et musikalsk fix af Oldschool Thrash Metal med klassiske melodier og tunge elementer fra den nådesløse dødsmetal.
Persecutor, der med et bagkatalog bestående af debutalbummet fra 2019 og to singler fra det satans corona-år 2020, henholdsvis ”Cannibal Island” og ”The Blitz” er klar til at komme på græs igen. Bandet glæder sig, med sin store dedikation til metal-scenen, enormt meget til igen at kunne komme ud og levere en performance du sent vil glemme, med alt fra hurtige riffs og højt humør, til fandenivoldske growls og ørehængende melodi-stykker.