24.03.2023
Temple of Doom: DEMOLIZER + SOCIAL DECLINE + STEEL INFERNO
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00

DEMOLIZER, dannet i 2018, spiller nådesløs, hård og ufiltreret old-school thrash metal, der med garanti vil få dig til at samle dine tænder op, med brækkede fingre, efter en tur i pitten!

Med en stor, rødglødende langemand peget imod lovens lange arm, stræber de efter at levere det hårdeste, hurtigste og ondeste thrash metal, du overhovedet kunne drømme om i stil med Slayer, Exodus og Municipal Waste. Demolizer har i de seneste år haft to udgivelser. “Thrashmageddon” albummet og EP’en “Upgrade” der fik pæn omtale i både ind og udland.

Med over 100 shows i kataloget, er de klar til at levere en god omgang flænserthrash, der garanterer at smelte de fire første rækkers ansigter med deres altødelæggende guitarsoli og tonser tunge riffs, leveret af main-økse svingeren Aria Mobbarez og riff maskinen samt forbrøleren Polle Radtleff, der med deres harmoniske guitarmelodier og nær-lyshastighedsriffs er klar til at lægge jer ned. Det hele er bakket op af den endeløse torden fra Max Petrén og hans arsenal af kanontønder, der leverer ild helt ned bagerst i salen hvor rumlen fra Bjørn Hjortgaard Larsens bas mærkes helt ud i hjørnerne. Kort sagt, Demolizer giver ikke op før du har mistet pusten og måske også en tand eller to.

Social Decline er et undergrundsband med rødder i den københavnske DIY scene dannet i 2019. Stilen er en hårdtslående cocktail af Hardcore og Thrash metal med sure indignerede tekster om hverdagens problemer og verdens langsomme, men sikre forfald. Vi er Christian (Vokal/Bas), Bo (Guitar), Jesper (guitar) og Esben (trommer).
Socail Decline udgav i 2019 debutalbummet “Hells Gate” og opfølgeren “Beyond the Gates” er sat til release i februar 2022. Der allerede er tre singler ude nu – Speaking for the dead / Victory of plutocracy / Ignition.

Steel Inferno blev dannet i 2012 og har udgivet tre albums – “Aesthetics of Decay” i 2016 (Inferno Records/Deadbangers Productions), “…And the Earth Stood Still” i 2020 (Deadbangers Productions) og “Evil Reign” i 2022 (From the Vaults).

Det tredje album “Evil Reign” blev lavet sammen med den nye frontmand og sanger Chris Rostoff i foråret 2020, lige før verden lukkede ned. Efter at have underskrevet med From the Vaults i slutningen af 2021 gik bandet ind i Angioni Studios i begyndelsen af 2022, og resultatet er et album, der tager bandet i en lidt anderledes retning.

Hvis bandets tidlige materiale var beslægtet med europæisk metal, som Accept og Judas Priest, er det nu tættere på nogle af de tidligste amerikanske power metal-bands, som Helstar, Jag Panzer og måske endda tæt på Fates Warning på nogle punkter – alt sammen blandet med vores grundindflydelse i præ-thrash metal-bands, som Agent Steel, Savage Grace og tidlige Slayer og Metallica.

Steel Inferno har spillet koncerter med bands som Witch Cross, Burning Witches, Tyranex, Cauldron, Ranger, Altar of Oblivion, Iron Fire og på festivaler som Muskelrock i Sverige, Metal Meltdown i Tyskland og Tornvang, Heavy Agger og Metal Magic i Danmark.

Steel Inferno udgav en singleversion af det nye nummer Succubus, i 2021, som du kan finde på Compilation Album Heavy Metal Rock Vol. 1, der også udkom gennem From the Vaults i marts 2022.