19.11.2021
ELECTRIC GUITARS
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 225,- DKK inkl. gebyr

Vi er vildt glade for at få lov til at annoncere ny koncertdato med Electric Guitars. DK’s sejeste guitarister kommer i Templet d. 19. november 2021!

Billetinfo fra Ticketmaster

Købte billetter er gyldige til den nye dato. 

Har du fået tilsendt billetten på e-mail, anbefaler vi, at du dagen før showet downloader din billet på ny fra din Ticketmaster-profil eller i vores app, da eventuelle showændringer vil fremgå på billetten.

For refundering:

Ønsker du din ordre refunderet bedes du udfylde formularen, senest den 1. april 2021, ved at klikke HER.

Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

Bedste hilsner

Ticketmaster Danmark

Electric Guitars er igen klar til at indtage de danske spillesteder efter knap halvanden års livepause. De to guitarekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg har siden sidste koncert i februar 2018 haft travlt med at turnere med andre bands i Danmark og Europa – ja faktisk i hele verden. Nu har de så sat vinter og forår af til at give den fuld gas med Electric Guitars i form af en turné i Danmark, udgivelsen af deres første livealbum “10 Songs 10 Cities” – og så har de også skrevet deres første julesang, “All I Want For Christmas Is An Electric Guitar”, som udkommer, når gaderne er pyntet til jul.

Bandet er i topform, og pausen har givet dem ny energi og sult efter at komme ud og vælte de danske klubber. Electric Guitars lover, at de som altid medbringer forstærkere, som går til 11, hår og skæg i et væk, læder, monokler, ridestøvler og en lækker buffet af guitarorienteret rockmusik.

Electric Guitars har udgivet tre studiealbum plus en live DVD: 

Electric Guitars (2013)

String Fever (2015)

Rock’n’Roll Radio (2017)

Brothers Of Passion LIVE DVD (2016)

Skrev og indspillede sangen “Freewheeler” til filmen “Borg” der handler om opgøret mellem John McEnroe og Bjørn Borg. 

Bandet spillede deres første tour i 2012, og siden er de vokset støt og har blandt andet spillet Bøgescenen på Smukfest, support for Deep Purple i Danmark op til flere gange og har haft en del tv-optrædender. Ud over Danmark har de spillet koncerter i USA, Tyskland, Frankrig, Sverige og Norge. 

Electric Guitars er:

Mika Vandborg: Guitar og vokal

Søren Andersen: Guitar og vokal

Morten Hellborn: Trommer og kor

Peter Kjøbsted: Bas og kor