24.01.2025
FRANKIE & ME
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00
Billetter
Forsalg: 120,- DKK inkl. gebyr
Entré: 140,- DKK

Frankie And Me – aka Anders SG fra Alphabeat og Frank Ziyanak fra P6 BEAT (Farrock, Gaderadio) og The Wong Boys, besøger Templet. Kom og nyd en anderledes koncertoplevelse leveret af to scenevante sangskrivere. Det er charmerende og dragende sange leveret intimt på 2 spanske guitarer og støvet vokalharmoni.

OBS! Der er unummererede siddepladser med cafebord foran scene, samt ståpladser i bagerste del af salen. Kom i god tid hvis I ønsker siddepladser.

Anders SG, sanger og sangskriver, udgav i 2007 Alphabeats debutalbum internationalt som solgte 150.000 eksemplarer i UK. Derudover har Anders spillet hundredvis af koncerter i Danmark og udland, blandt andet på Roskilde Festival og Glastonbury Festival.
Frank “Frankie” Ziyanak, sanger og sangskriver, og radiovært på P6 BEAT, har siden 2005 udgivet plader med bandet Death To Frank Ziyanak, The Wong Boys, i eget navn og optrådt på SXSW, Lades Kælder, Smukfest, Reeperbahn… og alt derimellem. Frank arbejder også på radiokanalen P6 som kreativ udvikler og vært på de populære programmer ‘Farrock’ og ‘Gaderadio’.
Til koncerten I Templet spiller duoen deres spritnye debutalbum fra start til slut, og lover en anderledes koncertoplevelse leveret af to scenevante sangskrivere. Det er charmerende og dragende sange leveret intimt på 2 spanske guitarer og støvet vokalharmoni.
Hvad siger de eksperterne og de kendte?
“De er Amagers Everly Brothers” – Niels Fez, musikjournalist og radiovært.
“Jeg er total fanboy” – Thomas Buttenschön, sanger og sangskriver.
“Det bliver en rigtig, rigtig god plade” – Jesper Binzer, D.A.D. sanger og sangskriver.