14.05.2021
GENTS
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 175,- DKK inkl. gebyr

Vi er superglade for at endelig få lov til at invitere jer til koncert i Templet! Vi genåbner med den københavnske cybercroon duo GENTS som sørger for at sætte alle forårstentakler i spil på den helt rigtige måde. Der er sat et meget begrænset antal billetter i salg –  så vent ikke alt for lang tid med få fingrene i DIN billet. 

Siden duoen albumdebuterede i 2017 med ”About Time”, har Gents etableret sig som en af mest roste nye danske grupper med deres storladen, 80’er-inspirerede synthpop.

Forsanger Niels Juhls karakteristiske, croonende baryton er i centrum i duoens musikalske univers, men der er også plads til legesyge elementer som panfløjtesoloer, spansk guitar og house-beats. En blanding, der har vakt opmærksomhed i udlandet, hvor gruppen har turneret flittigt.

Bag navnet GENTS står Theis Vesterløkke og Niels Fejrskov Juhl. I oktober 2019 udgav duoen deres andet album, Human Connection – opfølgeren til det anmelderroste album About Time fra 2017. Den synth-romantiske duo har siden deres debut EP i 2015 spillet på større og større scener, længere og længere fra hjemlandet med turneer i Europa og Rusland på deres musikalske CV. Deres både underholdende og følelsesladet lyd har i samspil med deres ærligere og opløftende udtryk vundet dem fans over hele kloden. Med danse-inducerende beats og ørerfængende melodier beviser GENTS, at man både kan have det sjovt og forsøge på at gøre verden til et bedre sted: Deres musik og tekstunivers opfordrer til at være bedre ved os selv og hinanden.