10.06.2022
GIG#22
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00
Billetter
Fri Entré: ,- DKK
GIG#22 viser endnu engang, hvad Templets øvelokaler har at byde på!
STRAIGHT ON
Straight On har base i København og består af fem rutinerede musikere, der har fundet sammen i glæden og kærligheden ved guitarbaseret rock. To fra bandet, Lassen-guitar og Frederic-vokal, er fra det grønne område.
Repertoiret består af kopinumre hentet fra de sidste 50 år, både nyere numre og en masse af de gamle klassikere. Alle udført med respekt for originalerne, men også tillført egne elementer.
Straight On glæder sig til at give deres versioner af klassikere fra bands som Thin Lizzy, Creedence Clearwater Revival, ZZ Top, Neil Young og mange andre.

Den Tredje Å

Poetisk rock, digt og dårskab

Den Tredje Å spiller sange om forfald, oprejsning, håb, sejr og øjeblikkets velvære.

Musikken og inspirationen trækker på rockhistoriens mangeartede kilder og gevækster indenfor traditionel sangskrivning og alternativ rock. Der er således referencer til psych, americana, doom og punkrock. Alt sammen tilført poetiske danske tekster.

Den Tredje Å kommer fra Lyngby og blev dannet i 2018.

Den Tredje Å er:

Peter Aaboer: vokal, guitar

Henrik Tygesen: bas, kor

Lars Andersen: trommer, kor

GOGGOMO er undfanget dybt nede i en kælder under Templet i Lyngby

GOGGOMO spiller guitarrock og publikum kommer til at opleve en koncert på fuld hammer med Stratocasterne nede i knæhøjde og Tube Screamer trykket helt i bund. GOGGOMO er et relativt nyt orkester, men ensemblet er ikke født i går. Bandet består af fire erfarne mænd, som til dagligt spæner rundt i hamsterhjulet, men når bandet går på scenen, bliver virkelighedens verden lukket ude, forstærkeren skruet op på max, rytmegruppens tunge groove starter og guitarriffs flænser nattehimmelen.

Bandets medlemmer består af gamle Lyngby drenge; Lars La Cour på trommer, Victor Galavits sang og guitar, René Højmark lead guitar og Klaus Dalgas på bas.