27.05.2023
Temple of Doom: HANGING THE NIHLIST + THE HATE PROJECT (SE) + RUINS OF PERCEPTION (DE)
Koncerten er afholdt
Facebook event

Deathcore night med Temple of Doom!
Danske HANGING THE NIHILIST, svenske THE HATE PROJECT og tyske RUINS OF PERCEPTION lægger Templet ned.

HANGING THE NIHILIST
Med deres debutplade ‘Prophetic Blasphemy’ holder det danske deathcore-fænomen, Hanging The Nihilist, intet tilbage i deres moderne og nuancerede bud på, hvordan man får metalpublikummet op af stolene. Fyldt med tonstunge breakdowns, der kunne få betonen på Copenhell til at sprække, i tæt samspil med halsbrækkende hurtige tempoer og et komplet symfonisk lydbillede, viser albummet hvordan ekstremmetal tager sig bedst ud. Man hører hurtigt, hvor vidtrækkende inspirationerne til pladen er, når groovy slams bliver afløst af blacked kaos og teatralske motiver
Sekstetten fylder ikke bare scenen rent fysisk med det store mandskab, men også med deres dynamiske optræden, der lægger op til faretruende moshpits og pandeskaller rettet direkte mod det straffende gulv.
Følg med, når de fra scenen bl.a. formidler debutalbummets episke historie, om en kejserindes kamp for hævn over korruption og onde magter, fortalt gennem en bred vifte af gutterale brøl og musikkens dramatiske komposition. Der er lagt op til et show sjældent set i Danmark. De har før spillet på bl.a. UK Tech-Fest og sammen med kendte grupper som Shokran, Okilly Dokilly, Møl og Cabal.

THE HATE PROJECT (SE)
The Hate Project er et svensk deathcoreband, der er bringer rå tyngde og seriøst groove til den ekstreme metalscene. Med et album og en EP i ryggen, der blev godt modtaget af metalmiljøet, har bandet for nylig skrevet under på en kontrakt med pladeselskabet “Seek and Strike”, som har bands som “Upon a Burning Body og “Orbit Culture” i deres kunstnerliste. Der kommer ny EP i 2023 efterfulgt af en masse af de energiske liveshows som bandet er kendt for.

RUINS OF PERCEPTION (DE)

Det Blackened/Symfoniske Deathcore band RUINS OF PERCEPTION kombinerer aggressive, chunky rytmer og diaboliske gutturals med sfæriske kor & orkestre og fængende melodier for at skabe deres helt egen slags musik. Elementer fra deathcore, slam, symfonisk og black metal smelter sammen – resultatet er en helt unik og tung lyd!
Deres debutalbum SHINIGAMI markerer begyndelsen på et helt nyt kapitel – symbiosen af smukke og knogleknusende melodier.
Inspireret af den japanske kult af dødsguder fortæller denne langspiller historien om den evige kamp mellem sjælesnitterne og dæmonerne i mellemverdenen, som nægter at træde ind i det hinsides og ønsker at trække verden ind i mørket.
I løbet af årene har RUINS OF PERCEPTION etableret deres egen og stærke fanbase og spillet en masse shows og små turnéer i hele Tyskland. Deres fans fortæller det allerede: “ROP vil være det tyske svar på Lorna Shore!