17.07.2021
Temple of Doom: HEXIS + support: Foreshadower
Koncerten er afholdt
Facebook event

HEXIS kom frem I 2010, som følge af DIY-ånden fra Punk og Hardcore scenen, men med dybe rødder i Black Metal lyden. De er selvlært og selvskabt. HEXIS rejser konstant verden rundt. Med over 800 shows i alt fra Færøerne til New Zealand og fra Cuba til Mongoliet, under beltet er HEXIS definitionen på et hårdarbejdende og hårdtslående band.

Ved at kombinere energien fra Hardcore, ødelæggelsen fra Black Metal og et drys af Doom og Sludge har HEXIS skabt to albums ”Abalam” (2014) og ”Tando Ashanti” (2017), så vel som samtlige Eper og Split-releases.
Musikerne bag HEXIS er fra hele Europa og de er blevet hyldet får både deres fremragende udgivelser men først og fremmest for deres intense liveshows der har ført dem forbi store festivaller som Roskide, Bloodstock, Roadburn og Leper Fest.

Foreshadower fra København spiller deres egen afart af instrumental post-metal, blandet med elementer af atmosfærisk doom, sludge og nogle hints af black/post-hardcore. De henter deres inspiration fra bands såsom Omega Massif Russian Circles, Old Man Gloom, Heathe og doombands som Nightslug og Suma. Bandet består af medlemmer fra bl.a. Mass Worship, afmagt, Hexis, Eyes, No Fealty og mange flere.

Det selvbetitlede debutalbum udkom digitalt i slutningen af 2019, og på vinyl via bandets eget label Angry Music Records og bånd, via Virkelighedsfjern, i februar 2020. Pladen er indspillet og mixet af bandets egen Tobias Munk Tønder i Angry Music Studios, og mastereret af Role Wiegner (Tonmeisterei). Bandets medlemmer har mange års liveerfaring, hvorfor publikum kan forvente at opleve et intenst, tungt, medrivende og velspillet show. Foreshadower har bl.a. delt scene med Hexis, This Gift is a Curse, Gaia, Toner Low, Nordsind, Telos, Demersal og We Are Among Storms. I starten af 2020 nåede Foreshadower som et af meget få danske bands, sammen med det københavnske doomband Drukner at gennemføre en Europatour inden verden lukkede ned med coronavirus.