16.09.2022
HUN SOLO X GOLDEN DAYS FESTIVAL
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 125,- DKK inkl. gebyr
Entré: 145,- DKK

Kom til GOLDEN DAYS FESTIVAL sammen med HUN SOLO i Templet!

Teamet for årets GOLDEN DAYS FESTIVAL er QUEENS. I den forbindelse har Templet gået sammen med det prisbelønnede koncertformat HUN SOLO som præsenterer fem solokoncerter med nogle af landets mest interessante kvindelige eller non-binære artister lige nu.

Line up på de fem artister til koncerten i Templet vil blive offentliggjort løbende.

DAME DEAREST / EMMA SEHESTED HØEG
“EMMA SEHESTED HØEG ER EN NY TIDS SUPERSTJERNE – NU SKAL HELE DANMARK BARE OPDAGE DET” skrev Soundvenue for nylig ⭐️✨
Emma Sehested Høeg har i de senere år modtaget strømme af begejstring fra det danske publikum, medier og kulturliv, og er blevet hyldet for at være en ny generations lysende og hæmningsløse multitalent, der skriver, spiller skuespil, synger (fantastisk) og komponerer musik. Emma har sans for at ramme en tone i tiden, har et raffineret take på kønspolitiske temaer og har et sjældent skævt, komisk talent, som hun har udfoldet i både film, serier og på teatret. ✨

Med det musiske alter ego Dame Dearest, vælger Sehested Høeg nu at fokusere på musikken i en periode, og koncerten med HUN SOLO bliver én af meget få live-oplevelser du kan få med Dame Dearest i efteråret, – inden en stort anlagt koncert i store Vega i 2023. Ved HUN SOLO koncerten får du til gengæld muligheden for at opleve Emma helt alene på scenen, i en unik, intim og eksklusiv solokoncert. ✨

Dame Dearests musik er en sammensmeltning af pop og soul; en varm og drømmende lyd med paralleller til Lana Del Ray og Julee Cruise (Twin Peaks). Emmas stemme er sprød, sensuel og klar, med stor indlevelse og musikalitet. At Emma også er en gudsbenådet performer lover kun det bedste for koncerten i Templet. ✨

ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop. ELBAs energiske og catchy synthpop er personlig, dramatisk og fængende og får både hjertet og fødderne til at danse.

Bag ELBA finder man Ellen Bathum – en dygtig vokalist og musikalsk håndværker. Ellen er dybt involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt, hvilket høres tydeligt i sangenes detaljerigdom og personlige energi.  Med en række velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen, er 27-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister. ELBA har allerede i sine første år markeret sig som en overbevisende og medrivende live performer og vi glæder os utrolig meget til at opleve hende i Templet!

I 2019 lukkede hun Countdown scenen på Roskilde Festival til flere anmelderes begejstring. Hun har efterfølgende spillet prominente festivaler og kulturbegivenheder som bl.a. SPOT, Alive Festival og Copenhagen Pride. Senest har hun modtaget 5 stjerner fra GAFFA for sin optræden på Parasol Festival.

ELBAs seneste EP ‘Speak’, som er lavet i samarbejde med producer Søren Buhl Lassen (Blaue Blume) og sangskriver Asger Nordtorp Pedersen (Guldimund), har fået opmærksomhed i både Danmark, Sverige og Tyskland, samt modtaget 5 stjerner hos GAFFA. ‘Sirens’ og ‘700 Angels’ fra EP’en har ligget i rotation på ‘P3’ og har airplay på både ‘P4’ og tyske ‘Bayern3’. Derudover blev ‘Speak’ tilføjet til Spotify playlister som ‘New Music Friday Denmark’ and ‘New Music Friday Sweden’.

Hun er i øjeblikket radioaktuel på P3 med hendes nye single ‘Meryl Streep’.

’Et rod’ = ‘Dorte’ stavet bagfra! Bag aliaset ‘A Mess’ finder man den ekspressive artist Dorte Hartmann.

Hun går på scenen med et frygtløst og energisk virvar af fængende hooks og catchy melodier, forvrængede følelser, kønspolitiske tekster og lyden af lige dele bekymringsfri 90er-barn og don’t give a fuck attitude. ”En fandenivoldsk og tiltrængt røst” skrev GAFFA og smed hele fem stjerner efter debut-EP’en ‘WOMAN’ fra oktober 2021.

A Mess har aktuelt flere singler i rotation på DR P6Beat, som kalder hende ”sjælden fisk i nettet”. Hun har været på landsdækkende TV, fået international airplay og rotation og optrådt i flere podcasts og radioprogrammer med sin særlige cocktail af musik og markante meninger. 

HUN SOLO er grundlagt af musikerne og sangskriverne Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi, sammen med forfatter og musikformidler Anya Mathilde Poulsen.

HUN SOLO arbejder for at skabe en mere lige kønsbalance i musikkens verden. Det er HUN SOLOs mission at fejre en nuanceret diversitet af udtryk og lade dygtige, vilde, sensuelle, passionerede, smukke, sårbare og stærke artister udfolde deres fortællinger med power, integritet og høj kvalitet.