18.09.2020 Aflyst
HYMNS FROM NINEVEH SOLO
Koncerten er afholdt
Facebook event

Vi må desværre meddele, at vi har set os nødsaget til at aflyse koncerten på grund af Sundhedsstyrelsens nuværende retningslinjer til forebyggelse af smitte med COVID-19.

Vi har prøvet at gøre alt for at finde andre og egnede lokaler til at afholde koncerten, men det har ikke været muligt. Vi kommer stærkt tilbage når der er styr på smitten og når verden forhåbentlig ser lidt mere normal ud igen.

Købte billetter bliver automatisk refunderet via vores billetudbyder Ticketmaster.

 

Hymns from Nineveh tager på landsdækkende soloturné

Den prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, tager på intim solotour landet over Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine anmelderroste, danske popsalmer fra albummet Sindets Asyl – Hymns from Ninevehs femte album, som udkom i februar i år.

★★★★★  (5/6) GAFFA Der er musikalsk lys nok på albummets ni sange til at blænde selv den sorteste nat og mørkeste vinter.

Koncerten er siddende.

Gennem årene har Petersen vundet et stadigt større og dedikeret publikum. Både med sine fængende radiohits som Stråle – Tåre – Dråbe og A Kid on the Beach, men også med sine smukke, moderne salmer, optaget i Kirkesangbogen og Efterskolesangbogen.

Om de kommende koncerter siger Jonas: “Det, jeg glæder mig allermest til, er det, jeg har savnet allermest under Corona, nemlig mødet med mit publikum. Nu ser det ud til, at vi må mødes igen – givetvis stadig med lidt afstand til hinanden, men ikke på afstand af nærværet og fællesskabet gennem musikken. Det fylder mig med håb, og det bliver temaet for de sange, jeg spiller – håb og fællesskab.”

★★★★★  (5/6) GAFFA Der er musikalsk lys nok på albummets ni sange til at blænde selv den sorteste nat og mørkeste vinter.

★★★★★ (5/6) Kristeligt Dagblad Sindets Asyl er Hymns from Ninevehs hidtil bedste album

★★★★★ (5/6) Side33.dk Malende. Melankolsk. Melodramatisk. Meningsfyldt.

ELLE Hymns from Nineveh er enestående i det danske musiklandskab.

❤❤❤❤❤ (5/6) Femina Hvert nummer er et lille stykke kunst. En installation. Et kærtegn.

★★★★★ (5/6) gfrock.dk Sindets Asyl er en af de flotteste danske plader, du kommer til at dykke ned i, i år.

★★★★ (4/6) Jyllands-Posten på Sindets Asyl giver Jonas Petersens kompositioner bedre mening end nogensinde før.

Live er Jonas H. Petersen kendt for at levere smukke og nærværende koncerter, hvor “det er svært ikke at blive rørt” (GAFFA). Så forvent et sjælfuldt møde med en af landets stærkeste sangskrivere, når Hymns from Ninevehs giver koncert i Templets intime rammer.