01.10.2021
JÆRV + support: Noras Have
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 100,- DKK inkl. gebyr

Jærv er en duo bestående af sanger og sangskriver Amanda Glindvad og producer og sangskriver Mathias Smidt.

Et år efter debutalbummet Kriger, der udkom til de helt store roser i flere af landets fremtrædende medier, udgav Jærv i septemper 2020 Skud Part I. Fuldendelsen af denne udgivelse kommer i efteråret 2021 efter en række løbende singleudgivelser fra duoen.

Jærvs nyeste sange spænder lige fra folkede ballader med tætte vokalharmonier over eksperimenterende kunstpop til triphoppede, ligefremme sange. Fælles for dem alle er duoens melodiske univers og deres sangstemmer, der agerer den røde tråd på den rejse, de forskellige stilarter fører lytteren på gennem.

Jærv har i sin korte levetid givet en lang række koncerter rundt om i Danmark og har desuden spillet for fuld sal på Nordklang festival 2018 i Schweiz. Jærv har ry for at være et intenst og utroligt medrivende livenavn, hvor sangene bliver fremført i et mere råt og ublu format, hvilket sker sammen med nogle af duoens allerbedste venner: Malte Aarup- Sørensen, Cecilie Dyrberg og Andreas Campbell.

Jærv har desuden optrådt med singlen Stille Hjerte fra deres EP Smuk & Ond til DRs Kronprinsparrets Priser 2017. Få måneder efter udgav duoen en nyfortolkning af Linnets og Ditlevsens ‘Barndommens Gade’, og samme dag optrådte de med den i TV2s Go’ morgen Danmark. Derefter gik coveret hurtigt ind på Spotify Danmarks Top-5 Viral Chart.

Noras have 

I sin musikalske have dyrker Nora rå poetiske sange på elguitar om at være stærk og bære 

andre uden at tabe sig selv. 

Noras have er et sted, hvor der er plads til at lade følelserne vokse sig store. Til at grave dybt, udtrykke frustration og tage sine bekymringer seriøst. Musikken blander skæve rytmer, eksperimenterende popmelodier og rå elguitar. 

På forårets to nye singler Dine arme og Røde sol, udforsker Nora nuancerne ved at være stærk og selvstændig. Her trækker hun elektroniske elementer ind i sit organiske univers, inspireret af kunstnere som Feist, Guldimund og Sinead O’Connor. 

Singlerne følger op på debutalbummet Nu starter vi fra 2019, der udkom sammen med en digtsamling, som Dansk Bibliotekscenter kaldte for ”lovende, ny poesi”. Som live-act har Noras have bl.a. spillet på New Note Festival, i Den Grønne Kødby og vundet Vig Up Live.