01.10.2021
JÆRV
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 100,- DKK inkl. gebyr

Jærv er en duo bestående af sanger og sangskriver Amanda Glindvad og producer og sangskriver Mathias Smidt.

Et år efter debutalbummet Kriger, der udkom til de helt store roser i flere af landets fremtrædende medier, udgav Jærv i septemper 2020 Skud Part I. Fuldendelsen af denne udgivelse kommer i efteråret 2021 efter en række løbende singleudgivelser fra duoen.

Jærvs nyeste sange spænder lige fra folkede ballader med tætte vokalharmonier over eksperimenterende kunstpop til triphoppede, ligefremme sange. Fælles for dem alle er duoens melodiske univers og deres sangstemmer, der agerer den røde tråd på den rejse, de forskellige stilarter fører lytteren på gennem.

Jærv har i sin korte levetid givet en lang række koncerter rundt om i Danmark og har desuden spillet for fuld sal på Nordklang festival 2018 i Schweiz. Jærv har ry for at være et intenst og utroligt medrivende livenavn, hvor sangene bliver fremført i et mere råt og ublu format, hvilket sker sammen med nogle af duoens allerbedste venner: Malte Aarup- Sørensen, Cecilie Dyrberg og Andreas Campbell.

Jærv har desuden optrådt med singlen Stille Hjerte fra deres EP Smuk & Ond til DRs Kronprinsparrets Priser 2017. Få måneder efter udgav duoen en nyfortolkning af Linnets og Ditlevsens ‘Barndommens Gade’, og samme dag optrådte de med den i TV2s Go’ morgen Danmark. Derefter gik coveret hurtigt ind på Spotify Danmarks Top-5 Viral Chart.