20.04.2023 Få billetter
JOMI MASSAGE & PIA RAUG
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00
Billetter
Forsalg : 220,- DKK inkl. gebyr

Til april triller et ny og spændende musisk konstellation ud på landevejen. Den folkekære troubadur Pia Raug er blevet inviteret ind i varmen hos kapelmester Jomi og hendes band Frihedskæmperne. Sammen vil de stå på scenen og fremføre numre fra både Pias og Jomis bagkatalog af stærke danske sange. Det syv personer store orkester vil sætte ild til nye og gamle toner med en både jazzet, folket og rocket energi.

Frihedskæmperne består af:

Kresten Osgood på trommer

Tove Sørensen på bas

Jesper Løvdal på saxofon og fløjte

Anne Efternøler på trompet

Maria Dybbroe på saxofon og klarinet

Pia vil synge med sin visdoms-røst og spille guitar. Jomi synger, spiller guitar og klaver.

Det var også april, da Jomi fik ideen at invitere Pia med til en koncertrække. Deres veje har krydset hinanden flygtigt gennem deres karriere, da de begge var tilknyttet pladeselskabet Exlibris der har udgivet store dele af Pia Raugs imponerende liste af udgivelser. Men idéen til at lave en fælles koncertrække opstod egentlig ud af en irritation hos Jomi.

Jomi sad hjemme i sin stue og havde netop købt en bunke vinylplader med det sigte at finde kvindlige danske forbilleder der nu var over 60 år gamle og stadig skabte musik. Det var tydeligt at de ikke står på forreste række når der skal deles spalteplads eller nyheder ud til befolkningen. Musik af ældre kvinder spilles simplethen nærmest ikke i radioen. Det kunnen hurtigt bliver en klagesang, men som altid omformer Jomi irritationer og afmagt til handling. Og så var den koncertrække opfundet. Hej lille drøm, som Pia synger. Det er forår i menneskenes land, synger hun også…

Vi skal huske at hylde vores ældre sangskrivere, der har givet deres liv til musikken vi lytter til. Vi skal huske at holde øje med ældre sangskrivere, fordi alderen skaber en klogskab og fortrolighed med livet, der kan være stor til stor inspiration for alle aldre.

Kom til koncert med Jomi & Pia Raug og Frihedskæmperne lige meget hvor gammel du er, hvad for noget musik du tror du bedst kan lide. Kom og oplev en levende legende, en intuitiv kapelmester og et virkelig vildt band fra øverste skuffe at musikere.