17.02.2022
KAMMA
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00
Billetter
Forsalg: 80,- DKK inkl. gebyr
Entré: 100,- DKK
Med sin musik har den 27 årige singer – songwriter Signe Rønsov fundet et helt særligt følelsesmæssigt
rumِ. Et rum hvor hun kan fortælle om sine inderste usikkerheder og frustrationer og sætte dem fri i stærke forløsende omkvæd.
Kammas stilsikre pop bærer på opmærksomme betragtninger om verdenen omkring hende og
refleksioner over de tanker, der fylder inde i hende selv. Der gemmer sig både sorg, forelskelse og eufori men alle følelserne er en del af Kammas indre søgen efter styrke og ro.
Kamma er lige ved at afslutte et travlt efterår hvor hun både har været support for Lydmor på hendes Danmarksturné, samt, varmet op for Jung på deres arenakoncerter. Kamma har derudover fået en masse positiv opmærksomhed fra Danske store medier og hendes seneste single “Good Daughter” blev ugens uundgåelige i DR P3.
I Kammas musik fletter det smukke og romantiske fingre med det dystre og smertefulde og de fyldige popproduktioner bliver ligeledes en smuk kombination af det lette og det tungeٕ Kammas elegante rene stemme over dybe knivskarpe instrumentale teksturer der afslører hendes kærlighed til rockens æstetik. Den kærlighed har kunne spire i samarbejde med Sune Rose Wagner Psyched Up Janis og The Raveonettes der har været med til at producere Kammas debut – ep.
I efteråret 2020 lavede Kamma i samarbejde med Rebecca Lou, Greta, Brimheim og Girlcrush
julesangen “This Time of Year” som blev kåret til en af årets bedste sange af Soundvenueِ Singlerne “Drowning” og “Heartbrokenٔ” har begge skaffet Kamma plads på Soundvenues top track-listerِ
Kammas debut- EP, “Momentary Emotions”, udkom dِ 26 april 2021 via WAS Entertainmentِ