10.05.2024
KINGTOMMI + support: Guldlokk
Koncerten er afholdt
Facebook event

Kingtommi, den selvudnævnte slagne majestæt, skaber musik, der udforsker kontrasterne mellem storhed og fald, og hans sceneshow, der kræver både mosh pits og stilhed, positionerer ham som en potentiel rockstjerne og stemmen for sin generation.

Kingtommi forenede i 2022 kongeblå hiphop med alt-rockens håndspil på sin debut-EP ‘Helt Ind Til Knoglerne’. På ‘Mellem Hjerter’ udvider han sit musikalske spektrum med et sammensurium af indie, drill-beat og metalenergi, hvilket illustrerer hans mangfoldige musikalske tilgang og gør ham svær at placere i en bestemt genre i 2023.

I en erklæring reflekterer kingtommi over, hvordan vrede og frustration fra drill og metal på ‘Mellem Hjerter’ forenes til noget sårbart og smadret. Han understreger sin vilje til at blande genrer og stilarter for at skabe musik, der fungerer på egne præmisser, hvilket afspejler sig i dristige produktionselementer.

På trods af kaosset på papiret er det i kingtommis vokal og tekster, at man finder den røde tråd. Hans seneste udgivelse ‘Mellem Hjerter’ skildrer følelser af frustration og magtesløshed efter et brud, samtidig med at det søger at indkapsle en følelse af at fordybe sig i mørke følelser og konstant tænke tilbage på fortiden.

‘Mellem Hjerter’ er selvudgivet og skrevet i samarbejde med producer og trommeslager Andreas Grønne (Kind Mod Kind, Syl, Prisma mfl.). Sammen deler de en vision om at kombinere det sårbare med det smadrede og voldsomme i popsange.

 

Kingtommi, beskriver sig selv som en slagen majestæt, der favner polerne mellem storhed og fald. Hans sange udforsker følelsen af at være uovervindelig og samtidig helt uduelig. Denne modsætning gør ham til en potentiel rockstjerne og repræsentant for sin generation. Hans solodebut, singlen ‘Bedre End Dem’, der, trods antydninger af arrogance, viser sig at afspejle følsom ungdomskuller, høstede anerkendelse og støttegigs for andre kunstnere såsom Zar Paulo og Kind Mod Kind.

‘Helt Ind Til Knoglerne’ er blevet rost for at være uforudsigelig, fandenivoldsk og skrøbelig samtidig. Soundvenue kvitterede med 5 stjerner og skrev ”helt ind til knoglerne står tilbage som enkroningsceremoni for en selvsikker tudeprins med et indlysende talent.” Den blev skrevet, sunget, spillet og produceret af kingtommi i samarbejde med Arto Eriksen (Tobias Rahim, Andreas Odbjerg) og Emil Emborg fra Neon Priest.

Kingtommi kræver både mosh pits og stilhed fra sit publikum når han optræder live. Hans sceneshow er intenst, stærkt og rørende, ofte udført med fuldt band, der inkluderer saxofon, guitar, bas og trommer. Han betragtes som sin generations bud på en rockstjerne, der formår at favne både de store og de smertefulde følelser i sin musik.

Guldlokk er for første gang siden 2022 aktuel med ny musik. I mødet med hendes forførende vokal, catchy toplines og eksperimentelle og atmosfæriske produktioner tryllebinder hun alle med sit vedkommende univers. Guldlokk’s fascination af kontraster viser sig i hendes stærke sårbarhed og hendes eksperimenterende musikstil kombinerer hip hop beats med skrøbelige strygere.