23.03.2024
KLAUS HANDSOME – solokoncert & fernisering
Koncerten er afholdt

Vi inviterer til en helt speciel aften med troubaduren og kunstneren Klaus Handsome. Der bliver både solokoncert efterfulgt af fernisering af Klaus’s malerier.

KLAUS & MUSIKKEN

F U C K I N G  C R A Z Y  T I M E S  O G  K R Ø L L E C H A R L E S

Trubaduren Klaus Handsome rejser på Danmarks tour med sit one-man-show bestående af Klaus, hans guitar, sine sange og hans storytelling. Hør bl.a. om Handsome’s møde med Leonard Cohen, og historien om da han for B.T. dækkede VM i fodbold i ’86, eller da han som 10-årig havde en UFO-oplevelse, alle disse anekdoter er efterfulgt af et dertilhørende nummer, og dette kombineret med Handsome’s interaktion med sit publikum, gør koncerten til en speciel og samlende oplevelse, hvor ordene inderlighed og hjertelighed er bedst beskrivende.

Peter Sommer udtrykker det således: “Klaus Handsome er manden, der gav mig lysten og modet til at bestige en scene, skrive mit eget, kort sagt at udtrykke sig, bevæge sig, forsøge at bevæge andre. Det er det, Klaus insisterer på; at verden og fællesskabet griber en, når man lader sig falde bagover. Man skal turde – og det tør Klaus”

Klaus Handsome udgav i januar sit 4. album ”Helt Ud I Rummmet Og Tilbage Igen” hvorfra 1.singlen ”Hey Anne” er blevet spillet flittigt på P4 og Klaus’ sang ”Fucking Crazy Times” allerede er en klassiker, som producer Rasmus Theodor (Barselona) kalder ”verdens bedste sang” og kollegaer og venner som bl.a. Kjartan Arngrim,

KLAUS & KUNSTEN

Klaus Handsome har en personlig og unik malestil og hans værker er gang på gang blevet sammenlignet stilmæssigt som en blanding af Bjørn Wiinblad og Pablo Picasso,  og dermed menes nok blandingen af det simple naivistiske udtryk som er “krydret” med en formgivning der giver beskueren kubistiske associationer. Uanset sammenligninger er Handsome’s malestil unik og original, og let genkendelig.