11.03.2023
LARA LUNA + support: Leo
Koncerten er afholdt
Facebook event

No-nonsense rock med forvrængede guitarer og melodiøs vokal. Kom med til Lara Lunas storslåede univers hvor bløde ballader akkompagneres af tunge guitarriffs, i en poppet og lettilgængelig kontekst.

Lara Luna blev dannet på fyn i 2020. Bandets historie går tilbage til 2015, hvor tvillingebrødrene Jonathan og Sebastian Kjærulff Jensen ville danne et band i gymnasietiden, hvor de mødte Asger Demant Olin. I sin fritid medvirkede Jonathan i forskellige musicals på Fyn, hvor Christoffer Birkeholm Leth spillede trommer i orkestret i én af disse. Og i en situation hvor det tidligere projekt manglede en stand-in på trommerne var drengene ikke i tvivl om hvem de ville kontakte. En gruppe med trommeslager Christoffer, guitarist Asger, bassist Sebastian og frontmand Jonathan blev som resultatet af dette dannet i det tidlige 2020 og tog form under begyndelsen af coronakrisen. I koncerternes fravær fandt gruppen tiden til at fordybe sig i deres lyd og sangskrivning, hvilket resulterede i et kollektivt syn i projektet og bandet fandt for alvor deres lyd inden for den alternative pop/rock-genre. Sommeren 2020 stod på sangskrivning og indspilning af bandets to første singler, “All For You” og balladen “Before Friday”. Sidstnævnte var bandets første single, og blev udgivet i november 2020. I forbindelse med udgivelsen lancerede gruppen officielt bandet Lara Luna. Lara Luna er en skarpere, mere veldefineret og fuldstøbt arvtager af det tidligere projekt Lara, som vandt den syddanske Emergenza finale i 2018. Bandet er meget inspireret af den tidløse rockmusik, som både udviser kærlighed til musikkens håndværk, men også er følelsesladet og lettilgængelig for et bredt publikum. Især danske bands som Mew, Dizzy Mizz Lizzy og Kashmir er store inspirationskilder, samt skotske Biffy Clyros energiske sangskrivning. Inddragelsen af både bløde ballader og tunge guitarriffs i en poppet og lettilgængelig kontekst skaber lydbilledet for Lara Luna. Det lyriske univers bevæger sig rundt om kærlighed på godt og ondt, og sangteksterne sætter ord på de tanker og følelser i den indre tumult, som mennesker ellers behandler i stilhed. Lara Luna deltog i talentudviklingsprogrammet MudMusic skabt afspillestederne Kansas og Posten i Odense, og skulle foruden coronapandemien have indtaget både SPOT og Midtfyns Festival i 2020. Det er især på scenen at Lara Luna skaber oplevelser, og bandets store passion for livekoncerter holder ved med flere koncerter i bogen over hele landet.

Gruppen Leo er en fusion af house, UK og lowfire. Musikken befinder sig i et eksplosivt og omfangende univers med rytmiske bevægelser og en basorienteret Sound.
Leo består af producer Leo Peter Larsen, trommeslager Benjamin Konge Henriksen og vokalist + keyboard Nina Liv Benstrup.