19.09.2020 Aflyst
MARSHALL CECIL
Koncerten er afholdt
Facebook event

Vi må desværre meddele, at vi har set os nødsaget til at aflyse koncerten på grund af Sundhedsstyrelsens nuværende retningslinjer til forebyggelse af smitte med COVID-19.

Vi har prøvet at gøre alt for at finde andre og egnede lokaler til at afholde koncerten, men det har ikke været muligt.

Vi kommer stærkt tilbage når der er styr på smitten og når verden forhåbentlig ser lidt mere normal ud igen.

Købte billetter bliver automatisk refunderet via vores billetudbyder Ticketmaster.

Marshall Cecil

Med en unik produktionsside, der benytter kontrasterende elementer spændt fra humor til bidende seriøsitet, fra sang til rap og fra glædessang til melankoli, har danske Marshall Cecil skabt en selvstændig formular på moderne popmusik. Bandet debuterede for to år siden med en lille håndfuld singler, der hurtigt ledte til ros fra flere musikkritikere i ind- og udland og efterfulgtes af optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Reeperbahn- og SPOT Festival.

Med den nylige udgivelse af singlen og musikvideoen ‘Soliloquy (Wouldn’t Feel Alone)’ åbnede Marshall Cecil igen vinduet ind til deres særprægede popunivers. Singlen blev P3s Uundgåelige og musikvideoen var i mere end 3 uger den mest viste video på VH1 & MTV i Norden.

I marts måned udgav bandet deres debutalbum “Going Up / Going Down”. En samling sange, der både lyrisk og musikalsk svinger sig fra det melankolske og indadvendte over i det triumferende og transcendentale. Albumtitlen “Going Up / Going Down” opsummerer desuden Marshall Cecils dynamiske tilgang til det at skrive sange og den underliggende tematik, der foregår både i og mellem linjerne, når forsanger Daniel Abrahams ekspressive vokal og lyrik kæmper sig gennem kampe med både omverdenen og sine egne tanker.

Med regeringens plan om en gradvis genåbning af Danmark, er Marshall Cecil et af de mange bands, der glæder sig til at komme og ud og spille koncerter igen til efteråret. Bandet består af forsanger og sangskriver Daniel Abraham, producer og keyboardspiller Sophus August Tuxen samt trommeslager Sebastian Fibiger.