01.03.2024
Temple of Doom: NIGHT FEVER + PLEASER + Fanskapt (SE)
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 140,- DKK inkl. gebyr
Entré: 160,- DKK

Danmarks nok bedste hardcoreband er tilbage!

Den 2. februar 2024 bliver en mærkedag i dansk hardcore, når Danmarks mest stramtspillende og fandenivoldske band, Night Fever, vender tilbage med deres nye plade Dead End.

Danske Night Fever er vel efterhånden legender i undergrunden for deres spil-som-gjaldt-det-livet-hardcore punk og ikke mindst deres fandenivoldske koncerter. Night Fever ledes an af den ultraintense forsanger Salomon, der flankeres af et band, hvis musikalske aggressivitet banker afsted i vredens vold, hvor særligt guitarist Mathias Friborg stikker ud som en riff-mester af en anden verden.

Pleaser har på rekordtid spillet sig ind i alles hjerter med deres friske take på punkgenren. Deres kun 5-minutter lange demokassettebånd fra slutningen af 2021, samt en række entusiastisk omtalte koncerter, kulminerede i år med bookinger på Roskilde Festival, K-Town Hardcore Fest og Metal Magic. Pleasers debutplade udkom i september, og følges op af en række koncerter i udlandet.
Pleaser er et DIY-punkband, men også et band, der gennem de fire musikeres altomfattende og altædende musiksmag har fundet deres egen unikke lyd, der er større end en enkelt subgenre indrammer.
Bandets udtryk findes et sted mellem den følsomme umiddelbarhed man kender hos tidlig emo, den iørefaldende aggressivitet og vildskab fra hardcore og punk, en mørk kompleksitet fra visse former for metal, samt en nysgerrighed til at udforske, der går tilbage til tidligere former for rockmusik og helt op til den aktuelle eksperimenterende musikscene. Sangene er både catchy og uigennemtrængelige på samme tid, hvor poppede hooks, labyrintiske sangstrukturer, støj, harmoni og rytmiske skift blandes sammen og får lov til at forblive tumultariske og uperfekte. Resultatet er charmerende og hæsblæsende.
Pleasers univers favner temaer om liv/død, underbevidste mønstre, dæmoner og desperation, men også forelskelse, legesyge og udforskning af nye veje.

Fanskapt (SE) er et nyt hardcore/punkband fra sydsverige. Bandet består af medlemmer fra Puke / Driller Killer / Satanic Surfers / Knaegt / Shitbreed…NEW BAND – OLD PUNKS!