27.09.2024
Temple of Doom: Nothing Noble + Conover + Mortira + Gradience
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00
Billetter
Forsalg: 110,- DKK inkl. gebyr
Entré: 130,- DKK

NOTHING NOBLE
Københavnske Nothing Noble er en unik akt inden for metalcore-genren. Med en blanding af progressiv metal og mørk metallisk hardcore har de skabt en signaturlyd, der udforsker ukendte territorier. Deres musik og tekster dykker ned i tunge samfundsmæssige emner, præget af lavt tunede instrumenter, tunge grooves og intense stemninger. Efter deres debut i 2015 har de udgivet flere albums og forfinet deres stil. Deres seneste udgivelse, “Modern Dismay,” markerer en ny retning med mere aggressive riffs og tempofyldte kompositioner. Mens de omfavner den moderne metalcore-bølge, bevarer de deres karakteristiske tunghed og atmosfære.

CONOVER
Københavnske riffheads Conover repræsenterer fremtiden for dansk metalcore med deres unikke lyd. Gruppen bryder med de ensformige tendenser i den moderne metalscene og bringer metalcore tilbage til dens rødder med masser af riffs, fængende melodier og intense breakdowns. Deres første EP, ‘The Day The World Stopped Spinning’, udforsker temaer som pandemiens desperation og modgangens mentalitet, mens deres seneste single, ‘Killjoy’, udfordrer de negative stemmer. Conover er fast besluttede på at forfølge deres metalcore-drøm uden at gå på kompromis med deres identitet. Med hjælp fra Chris Kreutzfeldt fra CABAL forbereder de sig på at udgive deres anden EP, der udvider deres lyd med hardcore og groove metal elementer. Udgivelsen planlægges til tidligt 2024, efterfulgt af en omfattende koncertturné.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MORTIRA
Mortira trådte frem fra afgrunden med en ubarmhjertig blanding af knusende brutalitet og hjemsøgende melodier. Det danske deathcore-kvintet, bestående af Casper Stamps voldsomme vokaler, det dobbelte guitarangreb fra Emil Mouritsen og Rasmus Lindgren, den tordnende bas fra Anders Baasch og den uophørlige trommespil fra Andreas Darmer, skaber kollektivt en atmosfære af uforløst pine. I en verden domineret af tyngde står Mortira højt, klar til at erobre de ekstreme musikalske riger.

 

GRADIENCE er en dansk duo, der bryder mentale og musikalske grænser med deres kraftfulde fusion af trap-rap, black metal, metalcore og deathcore. Deres debut-EP ‘Ironsight’ fortæller en personlig historie om at føle sig fremmed og de følelser, dette kan udløse. Duoen består af vokalist og lyriker Gavin Mistry og musiker og visuel kunstner Jakob Harris. Sammen skaber de en unik musikalsk vision, der fusionerer deres individuelle erfaringer og genrer. EP’en, indspillet i 2023 med producer Chris Kreutzfeldt, fremviser en blanding af melodisk metalcore, episk black metal, tung deathcore og groovy trap rap. Sangene rummer følelser som vrede, melankoli og ærlighed, der gør musikken og lyrikken nærværende og relaterbar. Gavin Mistrys lyrik dykker ned i hans personlige oplevelser som immigrant fra Nigeria i Danmark, kæmper med racisme, angst og selvmedicinering. Sangene afspejler følelsen af fremmedgørelse og de tumultariske relationer, der kan opstå som følge heraf. For GRADIENCE er musikken ikke blot kunst, men også en måde at nedbryde barrierer og åbne vejen til forståelse, heling og et nyt syn på tilværelsen og relationer.