22.02.2020
OMVENDT PSYKOLOGI
Koncerten er afholdt
De to rappere Balthasar og Klaskefar har valgt at slå sig sammen og danne gruppen Omvendt Psykologi. Det hele startede med en kop kaffe på Nørrebro i 2014, hvor snakken hurtigt sporede sig ind på den fælles kærlighed for rap, rim og teknik.
I 2016, til fejringen af Klaskefars debut-EP ”Lever mit mareridt”, besluttede de to sig for at lave et fælles album. Skriveprocessen startede i begyndelsen af 2017, og i mellemtiden færdiggjorde Balthasar sit debut-album ”Dysfunktion og klarsyn” samt opfølgeren ”Munter melankoli”.
Nu er Omvendt Psykologi endelig klar med albummet ”Sagt på en anden måde”. Lad være med at lytte til det.

PELLE

Pelle er en af Københavns undergrunds fineste poeter, der trives i bedste velgående i et blandingsmisbrug indenfor hiphop, orientalske lyde og poetry slam. Han er bedst kendt fra gruppen Parlør, som for nylig blev spillet på P3 med singlen “Byen er pædofil” samt freestyle fællesskabet “Debattle”, som har været ude og spille hele sommeren på steder som Folkemødet, i P3 og på Langelandsfestivalen.

Med på scenen har han en af Danmarks absolut bedste DJ’s i DJ Jett, der i fællesskab med Pelle sørger for koncerter der bliver behandlet med dyb poesi, verdensmusik, freestyle rap og scratch.