09.07.2021 Udsolgt
PEDE B
Koncerten er afholdt
Facebook event

Endelig! Pede B er tilbage i Templet.

PEDE B har gennem de sidste mange år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og ikke mindst en imponerende evne til konstant at forny sig.

Med mere end ti år på bagen på den danske hiphopscene, så har Pede B efterhånden blevet en af de særdeles erfarne i gamet. Pede B er en af de stærkeste hjemlige freestyle rappere – og er den eneste der har vundet MC’s Fight Night hele tre gange (i 2005, 2007 og 2009), og positionerede sig som en af landets helt store improvisatoriske lyrikhelte.

Siden da har Pede B udmærket sig som etableret hiphopartist med et udgivelseskatalog, der tæller 12 Studiealbums, 10 EP’er, over 30 millioner streams på Spotify og utallige, tætpakkede koncerter.

I februar udsolgte rapperen Store Vega i København og Atlas i Aarhus og skabte begge steder en hiphopfest af internationale dimensioner med massere af gæster, stagedives, moshpit og freestylerap. Publikum kan altid forvente sig en god blanding af både nye og gamle numre gæster på scenen og kæmpe fest.