11.09.2020 Aflyst
PEDE B
Koncerten er afholdt
Facebook event

Vi må desværre meddele, at vi har set os nødsaget til at aflyse koncerten med Pede B d. 11/9-2021 på grund af Sundhedsstyrelsens nuværende retningslinjer til forebyggelse af smitte med COVID-19.

Vi har prøvet at gøre alt for at finde alternative løsninger. Men det har desværre ikke lykkes. Pede B er en af vores absolutte yndlingsartister i huset, og vi har haft så mange fantastiske koncerter med Pede og hans hold gennem årene. Vi kommer stærkt tilbage når der er styr på smitten og verden forhåbentlig ser lidt mere normal ud igen.

Købte billetter bliver automatisk refunderet via vores billetudbyder Ticketmaster.

Rapperen Pede B starter danmarkstour på Templet! Pede er efterhånden en ven af huset og har gennem årene spillet koncert mere end ti gange på spillestedet i Lyngby. Der er garanti for fest og et voldsomt sceneshow med freestylerap, hemmelige gæster og høj energi på scenen. Køb billet i god tid!

Pede B annoncerer efterårsturné 2020

Til efteråret drager landets mest produktive rapper Pede B afsted på turné rundt i hele landet.
Publikum kan forvente sig en god blanding af både nye og gamle numre,, gæster på scenen og kæmpe fest i salen.

I februar udsolgte rapperen Store Vega i København og Atlas i Aarhus og skabte begge steder en hiphopfest af internationale dimensioner med massere af gæster, stagedives, moshpit og freestylerap.
Nu er fokus på at komme rundt i hele landet og bringe festen til både større og mindre spillesteder. Allerede nu er de to første udspil ”ingen Panik ft. Nixen” og ”Hils Fra Mig ft. Moon Afflick & 4Pro” udkommet og er blevet taget godt i mod af Pede B’s fans.

Sidste år havde Pede B fokus på sin hidtil største festival-tour på 17 shows og derfor blev det ikke til nogen spillestedskoncerter. Det har han tænkt sig at lave om på i år!