09.04.2022
PHILIP HEDEGAARD + LARA LUNA
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 80,- DKK inkl. gebyr
Entré: 100,- DKK

Philip Hedegaard udforsker den moderne og strømlinede pop-lyd i kombination med organiske elementer. Med et tekstunivers, der tager afsæt i ungdommens usikkerheder og store følelser, og en legende tilgang til komposition, eksperimenteres der med at underbygge stemninger, og kommunikere ærlige og stærke budskaber ud. Philip Hedegaard udgav i 2021 sine to første singler, og påbegynder i 2022 et nyt kapitel med singlen ”The Only Thing on My Mind”, som udkommer 21. januar, og er første single fra en kommende EP.

Lara Luna er et alternativt Pop/Rock-band. Forvent forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk og jordnær performance. Bandets første udgivelse udkom på diverse streamingtjenester i januar 2019 og blev anbefalet på KarriereKanonen, hvor der blev draget paralleller til bandet Mew – der sammen med kunstnere såsom Biffy Clyro, Tim Christensen og Frightened Rabbit står for et lydbillede Lara Luna er inspireret af. Lara Luna vandt 2018-sæsonen for Emergenza-konkurrencen i Syddanmark og blev derefter udvalgt til talentudviklingsforløbet MudMusic 2019. Begge steder blev gruppen valgt af folk fra den danske musikbranche.
Medlemmernes store engagement i musikken har udmundet i koncerter på spillesteder rundt om i Danmark. Såsom Pumpehuset, Beta og RUST i København, Posten og Kansas i Odense og HQ i Århus. Derudover var Lara Luna på 2020-programmet for de corona-aflyste festivaler SPOT Festival og Midtfyns Festival.
Den 20. november 2020 skiftede bandet navn til Lara Luna fra Lara