28.04.2023 Få billetter
PRISMA + support: Evil House Party
Koncerten er afholdt
Facebook event
PRISMA har haft fart på siden udgivelsen af deres anden EP ‘Inside Out’. EP’en høstede en 6 stjerners anmeldelse hos GAFFA, og deres første koncert ugen efter gik hjem med 5 stjerner.
Siden da har de to søstre spillet et utal af festivaler i Danmark, og deres hit-single “Seven Greedy Girls” var den mest spillede sang på P6 beat i 2021.
PRISMA består af de to søstre, Frida og Sirid Møl Kristensen, som begge er vokset op i Odense. Som teenagere i 2014 begyndte de at lave musik på deres værelser, og med inspiration fra Agnes Obel, The Raveonettes, Trentemøller mm. ramte de en nordisk nerve, der inviterer lytteren ind i et filmisk og drømmende univers. Deres numre er især kendetegnede af deres sfæriske og velklingende vokaler, der svæver på en minimalistisk og tung produktion af støjende guitarer og elektroniske soundscapes.
På scenen optræder de i et sort og et hvidt suit, de har den samme frisure, en mørk og lys version, og man får man nærmest en yin/yang fornemmelse af at kigge på de to søstre når de spiller live.
I løbet af sommeren 2022 har PRISMA bevæget sig ud over landets grænser og spillede for over 120.000 svenskere, da optrådte som supportband for det legendariske svenske band, The Ark, på deres reunion tour. I mellemtiden blev deres single Drive, udvalgt af radiovært Lauren Laverne fra BBC 6, som spillede den som en af ugens udvalgte tracks.
I løbet af sommeren 2022 kunne de opleves på danske festivaler som Roskilde festival, Thy Alive, Musik i lejet mf. Bandets momentum afspejler sig også i de danske musik medier, hvor de har været nomineret til en GAFFA- pris, Steppeulven, Carl prisen og DMA.
I Efteråret vendte de tilbage til By:Larm i Oslo, og spillede deres første show på Reeperbahn i Hamborg. De har også spillet deres første Headliner tour, med et udsolgt lille VEGA.
Det seneste år har skabt grundlaget for PRISMA i 2023 når de tager det næste store skridt.

Evil House Party er et københavnsbaseret projekt af Emma Acs & Jacob Formann (Mini Esco), en duo, der kender hinanden fra deres fælles vennegruppe og musikscene. Jacob og Emma, der fandt hinanden gennem en gensidig forvrænget, humoristisk sans og videospilagtig tilgang til livet, tilbragte en sommer i Københavns industrihavnskvarter. En virulent ødemark, hvor de i en fugtig og mørk kælder udviklede de ideer, der skulle blive til Evil House Party, og indspillede materiale til deres debut EP ‘Grand Theft Audio’. Lyden af EHP er hymnisk, melankolsk dansemusik, glat og glansfuld, men alligevel indhyllet i mystik. Uanset om de betegnes som “depressiv eurodance” eller “horrordream pop” omfavner og overskrider EHP disse betegnelser, idet de kombinerer skygge og lys, trussel og eufori, eksperimentering og poppens tilgængelighed. Emma og Jacob, der begge er vokset op med alternativ rockmusik, beskriver Evil House Party ganske enkelt som “bilmusik”. Evil House Party er soundtracket til en flygtig bilrejse, en febrilsk hvirvelvind af stemninger, glødende, som en by i brand.