18.12.2021 Udsolgt
RED WARSZAWA – KONCERTSTART KL. 22.00
Koncerten er afholdt

Kære billetkøber,

Eftersom myndighedernes nye coronarestriktioner kun tillader 50 gæster til stående koncerter, har vi delt det oprindelige arrangement op til to siddende arrangementer på samme aften, med koncertstart henholdsvis kl. 20.00 og 22.00. Du vil få besked fra os via mail med info om hvilken koncert du har billet til. Husk at tjekke dit spamfilter. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os mht. eventuel refundering af billetter.

Tak for din forståelse. 

Bedste hilsner, Templet

*****************************

ÅRETS JULEGAVE…..og du kan få den 2 dage i træk! 

Der er ingen tvivl…. red warszawa er gammel… ca. 35 år. Som sagt så mange gange før husker ingen i bandet om det var 86 eller 87 at navnet første gang poppede op, så alle jubilæer (baseret på 5 år) holdes 2 år i træk… dvs at 40% af alle rw’s koncerter er jubilæumsår. Denne gang er det så 35-års fødselsdagen som skal fejres på den sædvanlige upassende vis. Dette foregår i kraft af en landsdækkende tour under navnet “slidt mis 35”. Dette må du selvfølgelig ikke MISse, så køb din billet i god tid.

Bandet er aktuelt med albummet “Lade” som alle elsker at hade. det rimer så det passer. Ud over at spille musik, kan de heller ikke hægle eller strikke. Kom og se en flok gamle nisser forsøge sig med hits som var store i 1996. De fleste i bandet er demente, så hvert show er debut. Stomi-power og voksen-ble!!!