25.05.2022
Sk@b: ØNDI+ SAARBAR
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 30,- DKK inkl. gebyr

ØNDI er hvad der sker, når man blander punk energi med elektronisk produktion udført af musikere som er træt af kedelig musik. Det højt, det hårdt, det vildt – Det ØNDI. ØNDI består af fire 20-årige musikere, der kom sammen for at spille noget hård eksperimental popmusik, der skulle ændre reglerne for, hvad dansk popmusik kan være. Følelserne og dramatikken ligger bestemt heller ikke på hylden, når ØNDI spiller koncert. Bandet importerer internationale produktionsmetoder og en “anti-jantelovs” ekstroversion ind i den danske sangskrivnings proces og ender med et resultat, der lander et sted mellem Kanye West, Charlie XCX og Fabräk. Deres koncert produkt tager stor inspiration fra punk shows og de hårdeste hip-hop acts. Du får simpelthen ikke lov til at stå stille, når ØNDI går på.

SAARBAR deler sine inderste følelser gennem sin musik. Det gør hun for at få sine lyttere til at mærke sig selv. Med skiftende taktarter og kreative produktioner leger hun med, hvad der ligger inde for poppens grænser. På scenen føler hun musikken gennem klaverspil inden hun folder sig ud i moderne dansekoreografier. SAARBAR er et soloprojekt af Sarah Raaberg, som både er producer, sangskriver og danser. Med både en EP og utallige koncerter i ryggen, et album på vej og et unikt liveshowshow etablerer SAARBAR sig stædigt som et alternativt pop-navn man bare bliver nødt til at opleve.

Sk@b er det nye kreative miljø i Lyngby-Taarbæk. Her kan du som ung udfolde din idé. Det kan være alt fra en fernisering, til musical til koncert mm. Alle idéer kan bruges. Det eneste du skal det er at sende din idé til ronnie@templet.dk – og herefter vil vi gå igang med den kreative proces som du bliver inddraget i.