16.11.2024
SKYGGESIDEN
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 120,- DKK inkl. gebyr
Entré: 140,- DKK

En af Danmarks mest fremadstormende rapper kommer i Templet til november sammen med en af landets bedste hiphop dj’s, DJ KCL! Der kommer et stærkt lineup af gæsteartister og support som annonceres løbende.

SkyggeSiden er en fremadstormende rapper og sanger, der i 2021 debuterede som producer på det anmelderroste album, Skygge Siden 84.

 

Hendes rap-stil er både hård og blid, når hun skifter mellem nutidig trap og 90’er hip hop samtidig med, at hun blander omkvæd ind, der klinger af en soulet lyd. SkyggeSiden er en artist med en stor attitude og relevant lyrik, og hun er knivskarp live.

SkyggeSiden er snart album aktuel igen med udgivelsen ”Som Du Kender Det” hvorfra singlerne ”KonfliktSkygge” og  ”En Gang” er med til at sætte hende på hiphop-landkortet og sparke hendes nationale tour i gang i efteråret.

SkyggeSiden optræder altid med den talentfulde DMC-vinder DJ KCL og sammen tager de samspillet med mellem DJ og rapper til nye højder.

Selvom SkyggeSiden har begejstret en evigt voksende tilhængerskare i flere år, har de sidste sæsoner vitterligt markeret hende som et uundgåeligt hjørneflag i genren.

SkyggeSiden venter ikke på nogen og asfalterer sin egen vej frem.