31.10.2020 Få billetter
STEEN JØRGENSEN
Koncerten er afholdt
Facebook event

Vi er glade for at kunne meddele at koncerten flyttes til Nordisk Film Biografer Lyngby (Kinopalæet), Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby. Observer ny tid for koncertstart er kl. 21.30.

Allerede købte billetter gælder til koncerten i biografen. Vi har desuden den glædelige nyhed at vi fået mulighed for at sætte ekstra billetter i salg. Så der er nu åbnet op for billetsalget igen. 

Biografen har lavet en række tiltag mht COVID-19 sådan at du trygt kan komme til koncert. Se mere: https://www.nfbio.dk/dokumenter/laes-mere-om-vores-covid-19-tiltag

Dørene til koncertsalen åbner kl. 21.00, men dørene til selve biografen åbner tidligere for salg af drikkevarer etc. Vi opfordrer alle gæster at komme i god tid sådan at vi undgår kødannelse. 

Alle billetkøbere vil få besked fra Ticketmaster vedrørende flytning af koncerten.

 

Steen Jørgensen, der har været frontmand i Sort Sol siden 1979, gæster Lyngby i selskab med Rune Kjeldsen til oktober. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Steen Jørgensen udsendte i 2013 solo-projektet ’Standards for Living’, hvorefter han har turneret med guitaristen Rune Kjeldsen på landets spillesteder. Repertoiret er en blanding af sange fra Steens egen solo-karriere, Sort Sol numre og modige tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk.

Foruden karrieren som frontmand, for de absolut levende legender i Sort Sol, har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.