02.03.2024
Temple of Doom: SVARTSOT + TROLD
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg : 140,- DKK inkl. gebyr
Entré: 160,- DKK

Svartsot:

Med opstart i 2005 var Svartsot vores allerførste folk-metalband herhjemme. De cementerede sig hurtigt på den danske scene med deres unikke lyd. Øredøvende trommer, tunge guitarer og bas i kombination med folkeinstrumenter og growl viste sig som et hit hos metal-fans verden over. I dag har Svartsot 5 albums på bagen og har spillet i nær og fjern side om side med folk-metal-genrens allerstørste navne.

I 2022 udkom Svartsot’s femte album “Kumbl”, hvorpå bandet genfortolker en samling af danske folkeviser og middelalderlige sange, som har inspireret bandet igennem årene. Albummet har modtaget strålende respons og ligger endnu i frisk erindring hos de danske fans.

Svartsot er:

Cris Frederiksen – Guitar

Michael Alm – Guitar

Hans-Jørgen Martinus Hansen – Sækkepibe, fløjte, mandolin m.m.

Thor Bager – Vokal

Simon Buje – Bas

Tobias Nørholm – Trommer

TROLD spiller folkemetal med et skælmsk smil, der med garanti sparker gang i festen, inde fra de store, mørke, danske skove. Historiefortællingen og melodierne er i fokus når der leges med forskellige instrumenter og tunge guitarrytmer, for at skabe den perfekte stemning. Historierne growles, hvæses og synges, imens lytterne/publikum tages med på et væld af eventyr.

TROLD har rødderne godt plantet i den nordiske muld, hvor inspirationen findes i diverse eventyr og mytologier. Jætter, Guder, skovens dyr og havets forunderlige verden er blot nogle af de steder, TROLD tager lytterne med hen. Når troldene står på scenen, kan I være sikre på, festen starter og det gode humør sparkes i gang.

Med debutpladen ‘Der Var Engang…’ cementeres TROLDs folkede metal med 12 nye numre, fyldt med diversitet, melodier, gæster, lyrik og i det hele taget en eventyrlig stemning, lige fra en tordnende atmosfære, til fjollet fest og episke fortællinger. Vi ses derude til fest, fløjte, liv og glade dage!

TROLD er:
Vokal
: Astór Palsson (Dawn Of Demise)

Guitar: Jesper Myrup (ex-Kurgan)

Guitar: Christian Christiansen (Sylvatica)

Bas: Allan Madsen (Prevail)

Keys: Peter Rafaelsen