18.09.2021
TARICK + Q.MARZI + SILHOUETTE feat. Dj Yuwanit
Koncerten er afholdt
Facebook event
Tarick er med sin oprigtige personlighed, forførende tilstedeværelse og genkendelige stemme, født til at stå på en scene. Han er en ærlig og reflekteret musiker med meningsfulde tekster og overraskende flows. Med et stort talent for både rap og sang, har Tarick den fulde pakke. Hans lyd er særligt præget af hans kærlighed til sin kultur fra moderlandet Tanzania, hvilket høres i hans rytmer og melodier. Hans lydunivers er rodfæstet i Afrobeats, men med inspiration fra moderne trap og r&b gør han altid musikken til sin egen.
Q.Marzi er den ultimative showman. Hans altopslugende personlighed giver ikke et øjebliks pause. Hans forførende og dansevenlige beats kombineret med catchy fraser passer perfekt til sommerens lyse nætter. Q.Marzi leverer en New-Nordic version af 2-step lyden fra UK og får publikum til at synge med på sange, de aldrig har hørt før. Q.Marzis larger than life personlighed kommer til udtryk gennem hans musik. Hans musikalske repertoire inviterer på en medrivende glædesrejse, drysset med stjernestøv.
Silhouette har en stemme, der giver lytteren lyst til mere. Han leverer catchy melodier med gennemtænkte ordkonstruktioner, og han forstår at pakke meningsfulde budskaber ind i letfordøjelige tekster. Hans dybe og karakteristiske vokal går hånd i hånd med melodiøse og atmosfæriske produktioner. Samtidig besidder Silhouette en rå og sårbar side, som udfolder sig på trap beats med seriøse stemninger. Han er en kritisk tænker og gemmer sig ikke bag en facade eller et image, men er en reel og autentisk artist, som lægger størst vægt på konteksten af indholdet og følelsen.