12.11.2022 Udsolgt
TEMPLET 30 ÅR – LIVE: Kalles World Tour + Roben & Knud
Koncerten er afholdt
Facebook event

Templet fylder 30 år og det ska fejres!

Vi åbner døre kl. 20:00 og inviterer til gratis koncerter. Der åbnes op for salg af billetter (som er gratis + billetgebyr) d. 2. november her på siden.

Vi har inviteret verdens farligeste band Roben & Knud!

Der bliver rig mulighed for at skråle med på kultbandets udødelige nyklassikere. Fra deres utallige koncerter kender du måske sangene Uranhjort, Tine Pingvin, Hej lille tulipan, Verdens farligste dyr m.fl. Roben & Knud er fabelagtige til at involvere publikum, som derfor er meget deltagende til koncerterne. Bandet har altid haft fokus på iørefaldende melodier og fængende tekster, hvilket har resulteret i, at publikum kan synge med på samtlige numre – og hvad er egentlig federe end at skråle med på sange om vandrende pinde og pumaer?

Kalle, skandinavisk mester i loopstation i 2013, varmer publikum op. 

Det eneste man kan være sikker på, når Kalles World Tour står for underholdningen er, at man ikke kan være sikker på noget som helst. Kalle Mathiesen uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one man show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”.

Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pivedyr, ridderhjelm, boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande, der kan lave lyd og en god portion selvironi, serverer Kalle Mathiesen musikalsk underholdning i verdensklasse.

Kalle har det som sit mål at optræde i alle lande i verden, og han er godt på vej både som gademusikant og under mere ordnede forhold. Basen er dog i Danmark, og han er efterhånden kendt fra både TV-programmerne Ramasjang, Natholdet, So Ein Ding, My Danish collection og radioprogrammet Weekendsax på Radio 24/7.

Kalle Mathiesen blev desuden skandinavisk mester i loopstation i 2013. En maskine der optager og gengiver lyde, som kan inkorporeres i musikken.

◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇
Koncertstart: 21:00
Døre: 20:00
Forsalg: Gratis (+billetgebyr)
Fra og med d. 2. november.
Arrangementet er støttet af Lyngby Taarbæk Kommune.